27.04.2023
Angelina Jolie - prima aparitie in public dupa o perioada lunga de timp! Vezi ce tinuta neobisnuita a purtat vedeta, la Casa Alba - FOTO

Acum o zi, Joe Biden l-a invitat la Casa Alba pe presedintele sud-coreean Yoon Seok-yeol si pe sotia acestuia, Kim Kong-hee. Si Angelina Jolie a participat si la cina de gala de la Casa Alba, alaturi de fiul ei, Maddox.

Nu intamplator cei doi au fost prezenti la cina. Fiul lui Jolie a locuit o vreme la Seul, unde a studiat biochimia si limba coreeana. Dupa pandemie, a trecut la format online, iar acum locuieste din nou in Statele Unite ale Americii.

Pentru eveniment, Angelina, in varsta de 47 de ani, a ales sa poarte o rochie alba de tip maxi, iar Maddox, in varsta de 21 de ani, a aparut intr-un smoking negru.

Imagini care iti taie respiratia! Tatiana Koberidze, sedinta foto intr-un lan de lalele din Moldova - FOTO

Jolie nu a avut un asemenea look de mult timp. Cel mai adesea, vedeta de la Hollywood opteaza pentru culori inchise in garderoba ei.

Angelina Jolie este o actrita si regizoare de film americana, laureata a unui Premiu Oscar, trei Premii Globul de Aur si doua Screen Actors Guild Awards. A fost numita de catre Forbes cea mai bine platita actrita de la Hollywood in 2009, 2011, si 2013. Viata ei fiind pentru moment una din cele mai mediatizate.

„Eu am trecut pe langa masa unde era Vasile si el nu s-a intors sa vada cine e”! Tany Vander a povestit cum a facut cunostinta cu sotul ei - VIDEO

Articole din aceeasi categorie