07.02.2024
„Ascult si nu-mi vine a crede”! Laurentia Coptilet - interpretare emotionanta a unui cover! Vezi cum suna piesa despre parintii plecati - VIDEO

Fiind destul de activa in mediul online, interpreta Laurentia Coptilet isi bucura adesea urmaritorii virtuali cu fotografii si videouri, de aceasta data si-a surprins fanii cu interpretarea spectaculoasa a piesei „La bunica în grădină”.

De aceasta data, Laurentia, a aparut pe social media unde a interpretat live refrenul piesei Adrianei Ochisanu: „La bunica în grădină”. Laurentia a atins perfect notele din mai multe octave, iar interpretarea a fost spectaculoasa.

Adorabil! Inca o pereche de gemeni in showbizul moldovenesc: „Sunt cel mai fericit barbat” - FOTO

Laurentia si-a lasat fanii cu gura cascata, insa aceasta a mentionat ca simte piesa pana in adancul sufletului, pentru ca parintii ei sunt plecati peste hotare.

In sectiunea comentarii, fanii i-au lasat si cateva mesaje: „Ador cantecul asta de la Adriana Ochisanu”, „Bravo ca mai canta cineva asa piese”, „Ascult si nu-mi vine a crede ca va place sa cantati populara! Caci in ziua de azi fetele au alte viziuni”.

O mica artista cu aspiratii mari! Ruxanda Gilca: „Teatrul pentru mine inseamna o adevarata aventura” - VIDEO

Laurentia Coptilet este o interpreta de muzica populara. Aceasta a lansat trei melodii populare in colaborare cu renumita Orchestra „Lautarii”.

Victor Granetsky – scoala de muzica si pasiunea pentru chitara: „Prima chitara a fost ca primul meu impuls spre muzica” - VIDEO

Natalia Gordienko si-a pus voalul de mireasa! Interpreta este indragostita din nou: „Fluturii din stomacul meu sunt dragoste pentru tine...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie