07.02.2024
Victor Granetsky – scoala de muzica si pasiunea pentru chitara: „Prima chitara a fost ca primul meu impuls spre muzica” - VIDEO

Victor este un tanar din orasul Balti, care acum doi si-a luat chitara in spate si a mers la concursul Romanii au Talent, iar de atunci viata lui s-a schimbat radical. Pe langa toate concursurile la care participa el acum preda si lectii de chitara, iar colega noastra Dina a zis sa incerce si ea sa ia cateva acorduri, daca i-a reusit sau nu vedem intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Victor Granetsky a povestit cum a inceput relatia dintre el si muzica: „Drumul meu muzical l-am inceput ca si multi alti interpreti ca sa canti la diverse concerte si festivitati. Tatal meu iubeste muzica, prima mea chitara am primit-o cand aveam 12 ani, tata si-a dorit mult sa vada in mine un interpret si iata ca de la 12 ani am inceput sa ma axez mai mult pe muzica la chitara".

Victor se poate mandri cu o colectie intreaga de chitare, insa prima ramane totusi cea mai memorabila.

Adorabil! Inca o pereche de gemeni in showbizul moldovenesc: „Sunt cel mai fericit barbat” - FOTO

„Prima chitara, desigur ramane a fi ceva ce nu se uita, deoarece iti deschide un nou drum si tu nu stii ce va urma. Iar in copilarie cand ne uitam la concerte impreuna cu parintii mereu imi aducea placere. Prima chitara a fost ca primul meu impuls spre muzica".

Acum doi tanarul a participat la Romanii au Talent, iar de atunci lucrurile au luat o intorsatura frumoasa.

Natalia Gordienko si-a pus voalul de mireasa! Interpreta este indragostita din nou: „Fluturii din stomacul meu sunt dragoste pentru tine...” - FOTO

„Acest concurs a fost o experienta mare pentru mine, dupa asta mi s-au deschis mai multe usi, am avut mai multe calificari".

Nu regreta nicio secunda ca ales acest drum, ba din contra transmite aceasta pasiune si tinerei generatii.

„In acest moment eu lucrez si ca profesor la scoala muzicala „Ciprian Porumbescu” pe instrumentul chitara, de asemenea mai avem si ansamblu cu chitarele si ajutam copii sa mearga la concursuri si concerte. Cu copii trebuie foarte incet si pe pasi marunti sa mergem mai departe, deoarece ei pot sa intampine unele dificultati tehnice", a mentionat Victor.

Cum arata Jessica Alves, dupa ce s-a transformat din Ken, in Barbie: „Caut o iubire, nu bani”. A cheltuit o adevarata avere, pentru a deveni o papusa vie

Intrebat daca planifica sa plece peste hotare, Victor ne-a spus ca ...

„Aceasta este o intrebare foarte grea, insa in momentul acesta eu simt ca sunt la locul meu si ca eu aduc un folos acestui oras, ajut si invat chitaristi noi. Desigur ca imi doresc sa merg si mai sus, insa trebuie sa ne staruim aici, trebuie sa lucrezi foarte concentrat si asa o sa ajungi departe oriunde nu ai fi tu. Un sfat pentru mine este sa nu ma opresc niciodata, sa merg inainte orice nu s-ar intampla si sa am dorinta sa continui".

Articole din aceeasi categorie