04.02.2022
Dragoste nemuritoare: Povestea de iubire dintre Celine Dion si Rene Angelil - FOTO

Povestile de iubire dintre celebritati sunt adesea trecatoare. Nu multe sunt cuplurile de vedete care reusesc sa treaca testul timpului si sa impartaseasca o iubire atat de puternica incat sa-i inspire si pe fanii lor. Insa una dintre aceste povesti rare de iubire este cea a cantaretei Celine Dion si a lui Rene Angelil, cel care i-a fost mentor, manager si sot.

Desi au fost casatoriti timp de 21 de ani, povestea lor de dragoste este mai veche de atat si nu s-a incheiat nici dupa moartea lui Angelil, in anul 2016 - artista isi declara iubirea pentru sotul sau de fiecare data cand are ocazia. „Imi privesc copiii si simt ca inca traim cu el. Face parte din vietile noastre in fiecare zi”, a spus artista intr-un interviu.

Celine Dion si Rene Angelil s-au cunoscut cand cantareata canadiana avea 12 ani. Dupa ce unul dintre cei 13 frati ai lui Celine i-a trimis o inregistrare cu aceasta cantand, Angelil, care era inca de atunci un producator muzical foarte bine cunoscut, a invitat-o la o auditie in Quebec.

Sunt impreuna de aproape 17 ani si viseaza sa isi vada nepotii si stranepotii! INTERVIU fara secrete cu Marina si Teodor Carnat: „Abia asteptam sa vedem cum va fi relatia noastra peste 50 de ani”

„In timp ce cantam, el a inceput sa planga. Am stiut atunci ca am facut o treaba buna”, a declarat artista pentru People cu ani in urma. In anul 1981, Angelil si-a ipotecat locuinta pentru a finanta primul ei album si le-a dus pe Celine si mama acesteia intr-un turneu in Canada, Japonia si Europa.

Relatia de iubire dintre Celine si Rene a inceput cand artista avea 18 ani. Ei au pastrat relatia secreta timp de cinci ani din cauza diferentei de varsta de 26 de ani dintre ei. „Imi era teama de ce ar fi putut crede oamenii”, a spus in trecut producatorul muzical. Dar Celine si-a dorit ca toata lumea sa stie ca se iubesc. „Cand esti indragostit, vrei sa strigi in gura mare, sa afle toata lumea”, a declarat artista.

Relatia lor a intampinat numeroase piedici, iar mama cantaretei s-a opus vehement. „A fost foarte dificil pentru ea. Cand i-am spus ca am sentimente puternice pentru Rene, a incercat orice ca sa ma faca sa renunt. Am fost foarte frustrata si suparata la inceput, dar ea incerca sa ma faca sa inteleg ca acest barbat a mai fost casatorit de doua ori, are trei copii, nu este responsabil... Dar iubirea noastra a fost atat de puternica incat intreaga mea familie era indragostita de el, iar ea nu a avut de ales”, a spus Celine intr-un interviu.

Cei doi s-au casatorit in data de 17 decembrie 1994, la Notre-Dame Basilica din Montreal, iar ceremonia de nunta a fost difuzata live de televiziunea canadiana.

In 1998, cuplul a fost devastat de diagnosticul primit de Rene - cancer la gat.

Desi cariera ei era in plina ascensiune, artista a ales sa ia o pauza pentru a se dedica vietii personale si pentru a-si ingriji sotul. Doi ani mai taziu Angelil a fost declarat vindecat si faimosul cuplu a decis sa celebreze vestea printr-o ceremonie de reinnoire a juramintelor.

Dupa multi ani dificili de tratamente de fertilitate, Celine a adus pe lume in 2001 primul sau copil, un baietel pe nume Rene Charles. Ceilalti doi copii ai cuplului, gemenii Nelson si Eddy, s-au nascut in anul 2010, dupa multiple runde de fertilizare in vitro.

S-au indragostit de la prima vedere, iar in scurt timp a cerut-o de sotie. Povestea de dragoste a bloggeritei Katy Black cu sotul ei: „El a asistat la prima nastere, m-a sustinut mult si atunci cred ca m-am convins ca am un barbat adevarat alaturi”. INTERVIU

Celine si Rene au fost inca o data devastati de vestea ca Rene se confrunta din nou cu cancerul la gat, in anul 2013. Ei au dezvaluit crudul diagnostic intr-un interviu din aprilie 2013. In acelasi an, Angelil a fost operat pentru indepartarea tumorii, iar artista a ales inca o data sa puna sanatatea sotului sau deasupra carierei si s-a retras pentru o perioada de timp. Din pacate, Rene a pierdut lupta cu cancerul pe 14 ianuarie 2016.

In fiecare an, pe 14 ianuarie, cantareata posteaza pe retelele de socializare mesaje induiosatoare pentru a comemora pierderea sotului sau. Vedeta a fost intotdeauna foarte sincera despre procesul sau de doliu, ceea ce a apropiat-o si mai mult de fanii sai. 

„Sa imi pierd sotul, iar copiii mei sa isi piarda tatal, a avut un impact major. Simt ca Rene mi-a oferit atat de mult de-a lungul anilor si inca imi ofera si in prezent. Imi privesc copiii si simt ca inca traim cu el. Face parte din vietile noastre in fiecare zi, deci pot sa spun ca ma simt foarte puternica”, a declarat vedeta intr-un interviu pentru Today.

Anul trecut, artista a amanat o serie de concerte pe care ar fi trebuit sa le sustina in Las Vegas. Ea a declarat ca se confrunta cu probleme de sanatate care ii provoaca spasme musculare severe, fara sa dezvaluie care este afectiunea de care sufera.  

„Inima mea este franta din aceasta cauza. Eu si echipa mea am muncit la noul show in ultimele opt luni si nu pot exprima in cuvinte cat de mult ma intristeaza faptul ca nu vom putea incepe in noiembrie. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas si AEG au muncit mult sa pregateasca aceasta noua sala, care este minunata”, a declarat Celine Dion.

„Ma simt atat de prost ca ii dezamagesc si imi pare foarte rau ca imi dezamagesc toti fanii care si-au facut planuri sa vina in Las Vegas. Acum trebuie sa ma fac bine. Vreau sa trec peste asta cat de repede pot”, a adaugat artista.

Jennifer Lopez a spus adevarul despre relatia cu Ben Affleck. E dragostea mai dulce la a doua incercare?

In luna ianuarie a acestui an, Celine a anuntat ca va trebui sa amane si alte concerte pentru ca starea sa de sanatate nu s-a imbunatatit.

„Speram sa fiu gata de treaba pana acum, dar se pare ca trebuie sa fiu mai rabdatoare si sa respect indicatiile medicilor. Sunt multe lucruri implicate in show-urile noastre, asa ca decizia de astazi va afecta planul pe doua luni", a fost mesajul transmis de Celine Dion pe retelele sociale, alaturi de lista cu concertele anulate din lunile mai si aprilie.

Articole din aceeasi categorie