06.10.2022
Artistii cu vocatie de profesor! Vezi cine sunt vedetele - profesori de la noi care combina cariera de artist cu cea de pedagog: „Stii, scoala este o alta scena...” - VIDEO

Ziua Profesorilor este sarbatoarea profesionala si a unor artisti de la noi. Interpreti si actori in viata de zi cu zi, iar de cateva ori pe saptamana profesori pentru copii din scolile din capitala. Cine sunt vedetele – profesori de la noi si cum combina cariera de artist cu cea de pedagog, afla din reportaj. 

Din aceasta toamna, interpretul si compozitorul Pavel Stratan este mentor la o scoala de chitara din capitala. Acolo, elevii invata sa cante la chitara, la tobe si la pian, fiind incurajati in toate de celebrul artist. 

Noi imagini de la nunta Anastasiei Fotachi! Sotii au organizat o sedinta foto regala la Castelul familiei Stati - FOTO

Pavel STRATAN, INTERPRET: „Scopul meu in acesata scoala este de a forma niste trupe”

Pavel Stratan spune ca este in cautarea tinerelor talente, iar cei mai buni elevi ai sai vor canta impreuna cu el in concerte.

Pavel STRATAN, INTERPRET: „Eu demult am aceasta idee... mai bine cineva sa le cante”

Pavel PASCAN, FONDATOR SCOALA DE CHITARA: „Este om si este cu picioarele pe pamant.”

De 3 ani, Gabriel Nebunu este profesor de educatie muzicala, la liceul teoretic Vasile Alecsandri din capitala. Tanarul si-a descoperit talentul pedagogic in pandemie, iar de atunci combina cu usurinta cariera de artist cu cea de profesor.

Fratii Advahov - felicitare coplesitoare de Ziua Mondiala a Educatiei! Vezi cum si-au felicitat artistii parintii pe retelele sociale: „Prea frumos au zis poetii, profesorii sunt divini!” - FOTO

Gabriel NEBUNU, INTERPRET: „Stii, scoala este o alta scena... aici la Vasile Alecsandri” 

„Domnul Gabriel Nebunu este un profesor foarte bun... ne este drag sa-l ascultam”

Indragita de elevii sai este si interpreta Viorica Lupu. De 12 ani, artista preda elevilor de la liceul teoretic Ion Creanga din capitala ore de folclor.

Viorica LUPU, INTERPRETA: „ Acum este frumos, dar la inceput... destul de greu pentru mine”

Un nou scandal la Hollywood! Gigi Hadid si Kanye West s-au certat public. Afla care este motivul principal al conflictului dintre vedete: „Esti ridicol...” - FOTO

Actrita si regizoarea Daniela Burlaca preda ore de teatru celor mici. Sa educi copii este un lucru frumos, dar si responsabil.

Daniela BURLACA, ACTRITA, REGIZOR: „Imi place sa valorificam copiii nostri... lectiile de teatru” 

De ziua Profesorilor, artistii si-au amintit cu zambetul pe buze de perioada cand erau si ei elevi. Nu cei mai bravi, dar cu vise marete.

Articole din aceeasi categorie