05.10.2022
Un nou scandal la Hollywood! Gigi Hadid si Kanye West s-au certat public. Afla care este motivul principal al conflictului dintre vedete: „Esti ridicol...” - FOTO

In ajunul Saptamanii Modei de la Paris, Kanye West a prezentat noua colectie a propriului sau brand. Si, ca de obicei, acesta a facut totul in stilul lui. Vezi mai jos despre ce este vorba. 

De aceasta data, Ye a aparut in cadrul show-ului sau intr-un hanorac cu inscriptia „Vietile albilor conteaza”. Si totul nu s-a terminat aici. Dupa aparitia sa ciudata, rapperul a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj care suna astfel: „Toata lumea stie ca „Black Lives Matter” a fost o minciuna. Acum totul s-a terminat, nu trebuie sa-mi multumiti”. 

Noi imagini de la nunta Anastasiei Fotachi! Sotii au organizat o sedinta foto regala la Castelul familiei Stati - FOTO

Aceste gesturi ale rapperului, fanii lui nu le-au perceput intr-un mod pozitiv. Chiar si unele vedete au comentat aparitia si mesajul sau, printre care si Gabriella Karefa Johnson.

Dupa ce Kanye West a criticat-o public pe Gabriella Karefa Johnson, modelul Gigi Hadid a decis sa ii ia apararea femeii si sa o sustina. „Poti doar sa visezi sa ai macar o particica mica din intelectul ei. Daca prostiile pe care le faci chiar au un sens, Johnson ar fi singura care te-ar putea fi salva. Esti doar un ticalos, esti ridicol”. 

Apropo, in aceasta primavara, Weekend Max Mara si Gabriella Karefa Johnson au creat o colectie comuna de primavara-vara 2022, numita „Family Affair”. Iar Gigi Hadid a participat in cadrul campaniei publicitare a colectiei lor. 

Kourtney Kardashian si Travis Barker nu locuiesc impreuna! Afla care este motivul: „Luam cina cu toata familia in fiecare duminica la el acasa”

De asemenea, Gabriella a fost si stilistul lui Gigi, pe care mai apoi modelul a multumit-o public pentru munca sa. „Chiar mi-a placut. Stiam ce imi doresc, iar Gabriella, Luigi si Yango au reusit sa faca ceea ce am vrut cu adevarat”, a spus modelul. De atunci, Gigi si Gabriella s-au apropiat.

Articole din aceeasi categorie