19.09.2023
Ariana Grande si sotul ei, Dalton Gomez, cer simultan desfacerea casatoriei

Ariana Grande si sotul ei au cerut aproape simultan desfacerea casatoriei, raporteaza presa internationala. Cum s-a ajuns aici?

Ariana Grande si sotul ei, Dalton Gomez, s-au separat dupa nici doi ani de casnicie, cu cateva luni in urma, anuntul generand o adevarata frenezie printre fanii artistei si fiind imediat urmat de un scandal in toata regula. Acum, cantareata a depus actele pentru divort in mod oficial, raporteaza publicatia Page Six, specializata in vedete.

Ariana Grande, fotografie rară cu soțul ei, de Ziua Îndrăgostiților.  Artista este foarte discretă cu noua relație

Conform publicatiei, Ariana Grande si sotul ei cer divortul pentru „diferente ireconciliabile” – si se pare ca ambii au depus respectivele acte in acelasi timp. Grande este reprezentata legal, in aceasta situatie, de avocata Laura Wasser, specializata in astfel de cazuri, care ii numara printre clientii sai foarte celebri pe Angelina Jolie, Heidi Klum, Kim Kardashian, Johnny Depp, Christina Aguilera si multi altii.

„Un fel de amenintare”! Patric Hanganu are parte de experiente neplacute la evenimente - VIDEO

Data separarii intre Ariana Grande si sotul ei, se arata in documentele legale, ar fi 20 februarie anul acesta, iar publicatia Page Six a aflat prin intermediul unei surse ca cei doi au discutat inainte de a depune actele de divort astfel incat procedura legala sa se desfasoare cat mai lin. Publicatia TMZ a aratat ca, conform acestei intelegeri, Dalton Gomez va primi o plata din partea fostei sale sotii. Surse din apropierea celor doi au aratat, de asemenea, ca cei doi au semnat un acord prenuptial si ca „au avut grija unul de celalalt si au fost foarte respectuosi pe parcursul fiecarui pas din acest proces”.

Ariana Grande divorteaza! Cu ce vedeta a fost vazuta in timpul finalei de  la Wimbledon

Tot Page Six a confirmat, in luna iulie a acestui an, ca Ariana Grande si sotul ei s-au separat, o sursa din anturajul celor doi declarand pentru publicatie: „Au ajuns impreuna la aceasta decizie. Aveau probleme in cuplu inca dinainte de luna ianuarie, dar vor sa ramana prieteni buni”. Cateva zile mai tarziu, insa, a aparut stirea ca Ethan Slater, alaturi de care Ariana Grande joaca in proiectul Wicked, a depus actele pentru a divorta de sotia sa, Lilly Jay, cu care are un fiu in varsta de doar un an. Slater, a reiesit, ar avea o relatie cu Grande, lucru care a starnit controverse intre fanii celor doi.

Colaborarea anului! Cleopatra Stratan va lansa o piesa impreuna cu Zdob si Zdub. Ce imagini au aparut pe social media - FOTO

In acelasi timp, artista a fost fotografiata in public la turneul de Grand Slam de la Wimbledon fara verigheta, la cate luni dupa ce Dalton Gomez o vizitase pe set in luna ianuarie, intr-o incercare nereusita de a salva mariajul.

Ariana Grande s-a logodit cu iubitul ei, agentul imobiliar Dalton Gomez.  „Pentru totdeauna si inca putin”

Ariana Grande si sotul ei au inceput sa se vada la inceputul lui 2020, insa apropiatii au declarat ca relatia lor a inceput sa nu mai functioneze imediat ce restrictiile legate de pandemia de Covid au fost ridicate, iar Dalton Gomez nu a gestionat bine agenda extrem de incarcata a sotiei sale. Diferentele de stil de viata au devenit imediat evidente, ceea ce a condus la o indepartare a celor doi, lucru care s-a agravat si mai tare atunci cand Ariana Grande a decis sa se alature proiectului Wicked, filmat la Londra. Mai mult, de pare ca Dalton Gomez nu a putut face fata atacurilor asupra vietii private cauzate de paparazzi.

Tany Vander - la 20 de ani! Cum arata bloggerita, dar si cat de mult s-a schimbat de-a lungul timpului - FOTO

In luna mai a acestui an, Ariana Grande a publicat o postare prin care celebra aniversarea a doi ani de casnicie, pe care a sters-o ulterior. Cei doi s-au casatorit in secret in mai 2021, in casa ei din Montecito, California, dupa doar sase luni de logodna.

Ariana Grande s-a logodit! Cum arată inelul cu care Dalton Gomez a cerut-o  de soție pe artistă | Jurnal.md

Ariana Grande si sotul ei au un contract prenuptial, a aratat un avocat specializat in divorturi, care protejeaza veniturile si bunurile celor doi obtinute inaintea casniciei, si a indicat faptul ca separarea bunurilor va fi limitata, data fiind durata scurta a mariajului. Asta in conditiile in care averea Arianei Grande este estimata in jurul a 240 de milioane de dolari, Dalton Gomez fiind si el un broker imobiliar de mare succes.

Ariana Grande a mai fost logodita anterior cu comedianul Pete Davidson, cu care a fost intr-o relatie de cinci luni, care s-a incheiat in octombrie 2018.

Articole din aceeasi categorie