15.03.2023
Are un nou iubit? Vezi ce a povestit interpreta Dianna Rotaru: „M-am indragostit ca o fetita de 16 ani...” - VIDEO

Interpreta si prezentatoarea emisiunii Gusturile se Discuta, Dianna Rotaru, a fost invitata in studioul O Seara Perfecta si a povestit despre calatorii, concerte, dar si despre cine i-a colorat vacanta de la Roma.

Dianna a marturisit ca recent a fost sa cante pentru moldovenii din diaspora: „La moment sunt venita din Londra. Sunt o albinuta micuta care le face pe toate si le reuseste, pentru ca, asa imi propun. A fost o vacanta combinata cu o activitate spectaculoasa. La Londra doua zile la rand am participat la spectacole. Ne-am distrat acolo de ziua femeii, am sarbatorit femeile care au fost prezente, mame, surori, bunici, prietene, intr-o locatie cu meniuri bogate, traditionale. Doamne, cat de vesel a fost.”

Ina Terescenco, pe patul de spital! Bloggerita a suportat o interventie chirurgicala: „Am intrat pozitiva in sala de operatie...” - VIDEO

Rotaru a spus ca a avut o calatorie cu peripetii: „Nu puteam rata doua seri de spectacol. S-a anulat un zbor, dupa care s-au modificat zborurile. Pentru mine a fost un stres si am zis: „Doamne, da-mi putere sa ajung, pentru ca sunt asteptata si este important pentru mine.” Totul s-a intamplat perfect, ne-am distrat, am dansat pana dimineata. Moldovenilor si Romanilor le place veselia. Am cantat si la zile de nastere, acolo erau multe persoane care au venit special ca sa-si sarbatoreasca ziua de nastere.”

Emilian Cretu - imagini de familie, imediat dupa ce a revenit in Republica Moldova: „Cele mai frumoase flori din gradina de la Negureni!!!” - FOTO

Interpreta a marturisit ca a fost cu o persoana speciala in vacanta: „La Roma m-am indragostit. M-am indragostit ca o fetita de 16 ani. Sunt foarte emotionata de lucrurile frumoase care s-au intamplat in viata mea, locurile pe care le-am descoperit. A fost ata de intensa aceasta vacanta, vreau sa mai revin acolo. Merita, orice vacanta te completeaza. Si daca ma e cineva cu tine, iti dai seama ca te simti perfect. Am fost cu cine trebuie, nu intram in detalii. A fost frumos, viata-i plina de surprize.”

„Urmatoarea calatorie va fi la urmatoarele spectacole. Am sa revin cu detalii in story la mine si pe Facebook.”, a spus Diana.

Se jucau impreuna in copilarie, iar acum formeaza o familie frumoasa! Afla cum a inceput povestea de dragoste a bloggeritei Diana Rimis cu sotul ei: „Au fost momente cand el nu manca, dar imi aducea mie...” - FOTO

„Pe mine foarte tare m-a calit viata in teatru. Ce-am invatat acolo? Acolo am invatat sa nu caut scuze, sa fiu foarte responsabila pentru ceea ce fac si sa am respect pentru oamenii care au incredere in mine. Eu nu pot sa-i dezamagesc pe oamenii care au incredere in mine. Eu trebuie sa fiu la nivelul asteptarilor lor. Toate lucrurile trebuie sa le facii rapid, concret si coerent. Falsitatea si minciuna sunt in capul mesei.”

Diana Rotaru este o interpreta de muzica usoara din Republica Moldova si prezentatoarea emisiunii Gusturile se Discuta de la PRO TV.

Articole din aceeasi categorie