13.03.2023
Emilian Cretu - imagini de familie, imediat dupa ce a revenit in Republica Moldova: „Cele mai frumoase flori din gradina de la Negureni!!!” - FOTO

Actorul Emilian Cretu a publicat cateva imagini pe pagina sa de Facebook, cu cele mai importante femei din viata lui: mama, matusa si nepotica! Vezi cat de fericiti sunt acestia!

Emilian Cretu este un actor din Republica Moldova, bine cunoscut in mediul online si datorita faptului ca isi bucura frumos femeile din viata sa. De aceasta data, el a publicat pe pagina sa de Facebook cateva fotografii frumoase, alaturi de: mama, matusa si nepotica sa.

„Cele mai frumoase flori din gradina de la Negureni!!!”, a scris Emilian si a adunat in decurs de cateva ore mii de aprecieri si sute de comentarii.

Momente dificile pentru Ina Terescenco: „Eu avorturi n-am avut, copil am vrut...” - VIDEO

Internautii au venit cu mesaje frumoase: „Respect gradinarului care ingrigeste de aceste flori. Florile sunt minunate ,familia unita si frumoasa.”/„Pastreaza-le si sa le iubesti mult, florile vietii!”/„Familie frumoasa, fiti sanatosi!”, etc.

Ce suma a scos din buzunar actorul Emilian Cretu intr-un local din Londra: „Foarte multi din voi intreaba: „Emilian, cat costa nota la final?””- VIDEO

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Articole din aceeasi categorie