13.03.2023
Ina Terescenco, pe patul de spital! Bloggerita a suportat o interventie chirurgicala: „Am intrat pozitiva in sala de operatie...” - VIDEO

Bloggerita Ina Terescenco a povestit recent pe pagina sa de Instagram ca are o sarcina extrauterina si ca va fi supusa unei interventii chirurgicale. Astazi aceasta a fost operata si s-a impartit cu emotiile dupa interventie, de pe patul de spital. 

„Eu ma internez in spital, imi face operatie. Am emotii. Sarcina de asta nereusita, cu multe riscuri, am pentru prima data. A fost anestezeologul la mine si mi-a spus ca inainte de aceasta, trebuie sama gandesc la ceva interesant si placut. Eu daca am vreo isterie, eu ma rad, nu plang.  Ei se radeau impreuna cu mine.”, a spus Ina in cateva story pe pagina sa de Instagram.

 

 

Ina Terescenco a implinit 32 de ani! Vezi ce cadou a speriat-o pe bloggerita: „Ma tem, serios, ma tem...” - VIDEO

Ina a mai marturisit prin ce a trecut inainte de interventie:„Nu pot sa beau apa, nimic. Acus ma duc, o sa-mi puna injectie. Cand o sa ma trezesc am sa va spun ce am visat.”

Dupa care, a publicat cateva story dupa operatie in care isi povesteste trairile, dar si le multumeste urmaritorilor pentru sustinere, iar medicilor pentru munca pe care au depus-o: „Totul e bine, m-au adus de la operatie. Mi-au curs lacrimi de fericire. Am intrat pozitiva in sala de operatie, am ras cu ei un pic, pana am adormit. Eu am visat medicii. Ma scuzati pentru faza asta a mea. Sunt niste medici foarte bravo, eu foarte mult iubesc oamenii pozitivi. Multumesc din suflet pentru sustinere, e foarte placut, mersi mult!”

Momente dificile pentru Ina Terescenco: „Eu avorturi n-am avut, copil am vrut...” - VIDEO

 

 

Ina Terescenco este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram o urmaresc peste 130 de mii de abonati, iar pe TikTok se bucura de peste 18 milioane de aprecieri.

Articole din aceeasi categorie