27.03.2024
Are trei ani, poarta mai mereu vioara cu el si are un idol... maestrul Nicolae Botgros: „O sa-mi iau o vioara mare ca la Botgros si o sa cant si...”- VIDEO

Mark Cebotari este un baietel care a devenit viral dupa ce a imitat fiecare gest al maestrului la un concert tinut de Nicolae Botgros alaturi de orchestra, la Palatul National. De aceasta data, Mark a facut cunostinta cu marele dirijor si a participat la una dintre repetitiile orchestrei. Care au fost emotiile micutului, vedem intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Emotionat, cu un buchet de lalele, si, neaparat, cu vioara - asa a venit Mark la prima sa intalnire de aproape cu maestrul Nicolae Botgros.

Antonia si Alex Velea, mire si mireasa in sfarsit! Imaginile inedite au topit inimile fanilor - VIDEO

Nicolae Botgros a mentionat: „Este vedeta principala, a fost la noi la concert si a dirijat tot concertul. M-a mimat din cap pana-n picioare, nu am vazut asa ceva in viata mea”.

Intreaga poveste a inceput la un concert la Palatul National, unde a participat maestrul si unde Mark si-a luat vioara in mana si s-a dezlantuit, spre uimirea si amuzamentul tuturor din sala.

Ce face fosta calugarita la 10 ani de cand a castigat Vocea Italiei! Arata complet diferit, are tatuaj si vorbeste despre viata amoroasa - FOTO

Micutul, Mark Cebotari a dezvaluit: „Am dirijat. Imi place muzica lui Nicolae Botgros”.

„La asa o varsta frageda de trei ani sa iesi in fata orchestrei, a publicului, e daruit de la Dumnezeu. Este extraordinar, este in sange si in sufletul lui”, a adaugat maestrul Nicolae Botgros.

Damian Draghici a mentionat: „Super, este incredibil de talentat. Bravo lui si Doamne ajutain continuare”.

Iar instrumentistii s-au bucurat sa il revada.

Andrei Dontu a observat: „Un amuzament maxim, foarte frumos, bravo lui. Gestul ala “Hai, baieti” exact cum ne mana pe noi permanent”. 

Mihai Negura a adaugat: „Placut, am ras, toata sala radea, a fost pozitiv, ii doresc succes”.

Micutul a primit si o propunere de la Liliana, membra a orchestrei si profesoara de vioara la liceul „Ciprian Porumbescu”. 

Detaliul pe care nimeni nu l-a observat in clipul lui Kate Middleton. Gestul secret, observat de un expert in limbaj: „Este aproape imposibil sa privesti”

„Eu cred ca el chiar a studiat toate gesturile maestrului asa. Bravo baietelului. Il astept la ore”, a spus Liliana.

Si a facut cunostinta si cu ceilalti membri ai familiei Botgros.

Cristi Botgros a observat: „Fix bunelul, doar ca in miniatura”.

Mark nu provine dintr-o familie de muzicieni, insa simte ritmul, iar de la doi ani a inceput sa imite artistii indragiti, povesteste mama lui.

Mama micutului, Lilia Cebotari a dezvaluit: „A fost un an pasionat de muzica surorilor Osoianu, apoi glisand pe Youtube a dat de muzica maestrului Botgros. Il asculta zilnic de mai multe ori pe zi. In fata televizorului dirijeaza in rand cu maestrul. Nici nu ne-am asteptat la asa impact dupa concert, n-am stiut ca va face asa spectacol”.

Cleopatra Stratan - destainuiri in mediul online: „M-am interesat si de operatie, insa peste tot mi s-a spus ca sansele de vindecare la ceea ce am nu sunt” - FOTO

Matusa lui Mark, Alisia a spus: „Si-a implinit visul, sa-l vada pe maestru si sa cante asa cum a putut”.

Pana se va face mare, Mark isi vede de activitatile de la gradinita si se bucura de copilarie. Are totusi un vis...

Mark Cebotari a spus ferm convins despre visul lui: „Vreau sa fiu cantaret, o sa-mi iau o vioara mare ca la Botgros si o sa cant si o sa-i dirijez pe toti”.

Articole din aceeasi categorie