27.03.2024
Antonia si Alex Velea, mire si mireasa in sfarsit! Imaginile inedite au topit inimile fanilor - VIDEO

Desi in realitate inca nu au fost mire si mireasa, Antonia si Alex Velea si-au luat prin surprindere fanii, dupa ce au aparut in aceasta postura in videoclipul piesei „Cum se imparte dragostea”, cea mai noua colaborare intre cantareata si Puya.

Alex Velea si Antonia formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc, iar fanii lor asteptau de mult vestea ca cei doi fac pregatirile pentru nunta. Chiar daca cei doi nu si-au spus inca marele DA, ei i-au luat prin surprindere pe internautii cu ultimul videoclip aparut pe YouTube al piesei „Cum se imparte dragostea”, pe care l-a filmat pentru cea mai recenta colaborare cu Puya, unde s-au imbracat in mire si mireasa dupa trei ani de la logodna.

„Ce tare ca meseria noastra ne permite sa jucam diverse roluri!”

„Esti ca o floare in desert”. Doina Barbaneagra, aparitie seducatoare in Dubai

Antonia si Alex apar in ipostaze romantice, in timp ce se afla intr-o limuzina. Puya apare in mai multe roluri in videoclip, precum sofer, frizer si chiar preot. Piesa „Cum se imparte dragostea” este un pamflet la adresa femeilor pentru care statutul financiar al partenerului lor primeaza. Fanii i-au felicitat pentru aceasta colaborare si au transmis comentarii cu mesaje prin care i-au felicitat pe cei doi artisti.

„Vai, ce m-am distrat la filmarile videoclipului «Cum se imparte dragostea». Iar piesa astaaa… pffff @puya_dragos. Atentie: PAMFLET! Calm down it’s not that deep! (Calmati-va, nu este atat de profund! n.r). Ce tare ca meseria noastra ne permite sa jucam diverse roluri!”, a transmis Antonia, pe pagina sa personala de Instagram.

Horoscop 27 martie 2024. O zodie castiga o suma impresionanta de bani. Astrele i-au pregatit multe surprize

Alex Velea si Antonia sunt unul langa altul de ani buni, nedespartiti, formand unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Artistul a cerut-o in casatorie pe mama copiilor lui in iulie 2021, dupa o relatie care a inceput in anul 2013. Desi isi doresc sa faca si nunta si au dezvaluit cine sunt nasii de cununie, nu au planificat inca data in care va avea loc marele eveniment.

Articole din aceeasi categorie