27.03.2024
Ce face fosta calugarita la 10 ani de cand a castigat Vocea Italiei! Arata complet diferit, are tatuaj si vorbeste despre viata amoroasa - FOTO

Era 19 martie 2014 cand sora Cristina pasea emotionata pe scena de la Vocea Italiei, in etapa auditiilor pe nevazute. Dupa primele acorduri ale melodiei, calugarita s-a dezlantuit pe scena si a reusit sa intoarca toate scaunele.

​Cei patru antrenori, printre care si regretata Raffaella Carra, au ramas fara cuvinte cand au vazut pe scena o calugarita. Cristina a oferit o interpretare entuziasta a hitului „No One”, al Aliciei Keys. La acea vreme, Cristina Scuccia era calugarita la manastirea „Ursuline Sisters of the Holy Family”, din Milano.

Detaliul pe care nimeni nu l-a observat in clipul lui Kate Middleton. Gestul secret, observat de un expert in limbaj: „Este aproape imposibil sa privesti”

 „Nu am putut vorbi timp de cateva minute”, a declarat atunci Raffaela Carra, care s-a stins din viata in iulie 2021. In acelasi an, in luna iulie, sora Cristina a reusit sa ridice deasupra capului trofeul de la Vocea Italiei.

Au trecut zece ani de la momentul care i-a schimbat radical viata, iar fosta calugarita a marcat momentul postand un clip video pe contul de Instagram, acolo unde are aproape 180.000 de urmaritori.

„In urma cu zece ani se transmitea auditia mea pe nevazute de la The Voice! M-am distrat si am facut un mic duet cu... mine. Ce emotie!”, a scris recent Cristina Scuccia pe contul de socializare.

Fosta calugarita si-a facut primul tatuaj

Dupa ce a incercat mai multe tunsori si si-a pus cercel in nas, Cristina si-a surprins recent fanii cu o fotografie in care apare intr-un salon de tatuaje. Fosta calugarita si-a facut primul tatuaj, insa nu le-a dezvaluit fanilor ce si-a desenat pe brat.

A renuntat la viata monahala in urma cu doi ani

La opt ani dupa ce a castigat Vocea Italiei, Cristina Scuccia a anuntat in cadrul unui talkshow italian ca a renuntat la calugarie.

Antonia si Alex Velea, mire si mireasa in sfarsit! Imaginile inedite au topit inimile fanilor - VIDEO

„Cred ca trebuie sa iti asculti inima cu curaj. Schimbarea este un semn de evolutie, dar este intotdeauna infricosatoare, deoarece este mai usor sa te ancorezi in propriile certitudini decat sa iti pui intrebari. Exista un bine sau un rau?”, a marturisit Cristina in cadrul emisiunii Verissimo.

Cristina Scuccia a marturisit ca a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a lua aceasta decizie si ca asta nu inseamna ca a renuntat la credinta. „Am ales sa-mi urmez inima fara sa ma gandesc la ce vor spune oamenii despre mine (...), Am riscat si mi-am facut griji ca voi ajunge sub un pod. I-am repetat mereu acest lucru psihologului meu”, a mai declarat Cristina. 

Cristina a lucrat o vreme ca ospatarita in Spania

Dupa ce a renuntat la viata monahala, Cristina s-a mutat in Spania si a lucrat o vreme ca ospatarita. Tanara n-a renuntat insa la visul de a avea o cariera muzicala.

Anul trecut, Cristina a reusit sa-si lanseze primul ei single. „La felicita e una direzione” (n.red Fericirea este o directie) are videoclip pe Youtube, iar fosta calugarita e de nerecunoscut cu noul look. 

Cristina si-a pus cercel in nas si si-a aratat veleitatile de dansatoare in videoclipul piesei. Tanara care isi doreste sa devina o cantareata de succes a declarat ca titlul melodiei sale o reprezinta: „Nu sunt niciodata pe deplin fericita pentru ca in mine exista intotdeauna acel lucru care ma impinge sa fac mai mult si sa caut fericirea”. Piesa exemplifica alegerea de viata pe care a facut-o Cristina, care a decis sa-si urmeze fericirea printr-o alegere puternica si curajoasa.

 

Chiar daca in prezent locuieste la Madrid, Cristina face naveta Spania-Italia. Anul trecut, italianca a participat la reality show-ului italian „Insula Faimosilor”.

„L’isola dei Faimosi” (n.red Insula Faimosilor) este versiunea italiana a formatului international Survivor, creat de Charlie Parsons, iar Cristina a reusit sa ajunga pana in semifinale.

Ce spune Cristina despre viata amoroasa

Pe langa marea dragoste pentru muzica, Scuccia a vorbit in cadrul unui interviu si despre posibilitatea de a gasi un partener de viata. „Sunt inca singura, dar eu sunt cea care nu prea da sanse. Sunt in acea faza a vietii in care vreau sa ma bucur de toate. O sa vina si barbatul potrivit”, a spus fosta calugarita.

Articole din aceeasi categorie