26.03.2024
Cleopatra Stratan - destăinuiri în mediul online: „M-am interesat și de operație, însă peste tot mi s-a spus că șansele de vindecare la ceea ce am nu sunt” - FOTO

Indragita interpreta este foarte activa pe social media si astfel imparte atat bucuriile, cat si momentele mai putin placute.

Recent, intr-un InstaStory Cleopatra a dezvaluit care sunt problemele sale la ochi. „Nu am vorbit niciodata public despre problema mea oftalmologica, dar nici nu mi-e rusine sa o fac. Nu am miopie, am astigmatism hipermetropic, dioptriile foarte mari si port ochelari de la 2 ani”.

Ba chiar mai mult aceasta a dezvaluit: „M-am interesat si de operatie, insa peste tot mi s-a spus ca sansele de vindecare la ceea ce am nu sunt de 100% (doar imi scade dioptria sau recidiveaza in timp. Am incercat si lentile de contact, vad mai prost cu ele, din cauza dioptriilor mari. In concluzie, prefer sa port ochelari pentru tot restul vietii, ii ador si fac parte din mine”.

Dianna Rotaru - prima vacanta in 3! Cu ce dificultati se confrunta: „Este destul de problematic, trebuie sa ne oprim tot timpul” - VIDEO

Cleopatra Stratan este o cantareata si actrita romana, nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale.

Johy Davis isi vinde masina! Cum arata bolidul, dar si ce suma cere interpretul: „Este in stare ideala, ca noua” - FOTO

Cleopatra Stratan si Edward Sanda formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz. Cei doi s-au casatorit in 2021, la putin timp dupa ce interpreta a implinit varsta de 18 ani.

Articole din aceeasi categorie