05.04.2022
Are o baie speciala pentru oaspeti! Esti curioasa sa vezi cum arata apartamentul de lux al bloggeritei Tany Vander? Vezi si tu excursia virtuala: „Bine ati venit in apartamentul nostru” - VIDEO

Recent, Tany Vander a povestit internautilor ca s-a mutat intr-un apartament nou, iar acum, a decis sa ne faca o excursie in care ne-a aratat fiecare odaie din locuinta sa. 

„Bine ati venit in apartamentul nostru”, a spus Tany Vander deschizand usa. 

Prima odaie este a fiului sau Adam. Un dormitor compact, in care vedem un pat, dulap, o mini biblioteca amplasata pe perete, un televizor si jucarii. De asemenea, nu putem sa nu obervam ferestrele panoramice, de unde se vede o priveliste minunata. 

Natalia Barbu - o mamica implinita cu o silueta de invidiat! Care este secretul corpului sau tonifiat: „Noua moldovencelor ne place bunicelul” - VIDEO

Dupa odaia fiului urmeaza baia pentru oaspeti. O baie moderna, pe care oaspetii vedetei cu siguranta o va aprecia.

Diferenta dintre baia oaspetilor si a gazdelor este faptul ca a doua este mai spatioasa, are o cada si este mai luminoasa. 

„Sfanta sinfintilor - garderoba”, a spus Tany inainte de a ne prezenta odaia sa preferata. Aici vedem multe perechi de pantofi, genti de toate marimile si culorile si tinutele sale luxoase. Totul este in culori gri, fiecare raft are lumina, iar pe perete este amplasata o oglinda imensa. 

Dar aceasta nu este totul. Daca ati crezut ca sotul sau nu dispune de o garderoba la fel de imensa, va gresiti. „Aceasta este garderoba mea, iar acum mergem si in a lui Vasile”, a mentionat vedeta. 

Britney Spears a semnat un contract de 15 milioane de dolari si urmeaza sa lanseze o carte despre viata sa: „Mama si sora mea au profitat de mine cand eu nu puteam nici macar sa beau o cana de cafea sau sa imi gestionez banii castigati” - FOTO

Odaia personala a cuplului este in tonuri gri deschis si alb. In ea vedem un pat imens, luxos, doua noptiere si o masa de toaleta, unde Tany isi poate face toate procedurile, pentru a arata mereu impecabil. 

O alta camera pe care a aratat-o Tany urmaritorilor sai virtuali este debaraua. „Avem o mini debara pentru a pune tot frumos si sa nu stea nimic de prisos”.

Urmeaza bucataria. O odaie compacta, in tonuri inchise. Vedeta a optat pentru culorile negru, marmor de asemenea negru, combinat cu culorile alb, gri si cateva accente aurii. 

Salonul sau contine o sofa gri, in forma de colt, un camin electric, deasupra caruia este amplasata o plasma imensa. In spatele canapelei vedem zona pentru a lua masa, in cazul in care compania este mai mare. 

Carla’s Dreams a dezvaluit motivul pentru care apare mereu cu masca: „E un pret pe care il platesc”

Si cum fara o priveliste panoramica. Din salon iesim la un balcon, unde se afla o masuta si cateva fotolii mici. Aici Tany Vander isi va savura cafeaua de dimineata impreuna cu sotul ei. 

Tany Vander este casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie