05.04.2022
Carla’s Dreams a dezvaluit motivul pentru care apare mereu cu masca: „E un pret pe care il platesc”

Carla's Dreams a vorbit despre motivul pentru care nu renunta la masca si pretul care vine odata cu anonimatul.

Carla’s Dreams a uimit inca de la prima sa aparitie prin aspectul sau, iar carisma si talentul l-au propulsat direct in topurile muzicale romanesti, dar si din strainatate. De-a lungul timpului, toti s-au intrebat cum arata, de fapt, artistul, dar si care este motivul pentru care apare mereu cu masca.

Carla‘s Dreams, despre motivul pentru care nu isi dezvaluie adevaratul chip

Cantaretul a dezvaluit care este motivul pentru care nu a renuntat niciodata la masca si nu vrea sa ili arate adevarata fata. Artistul a precizat ca ii este mult mai usor sa vorbeasca atunci cand lumea nu-i stie trasaturile reale si il ajuta sa fie mai deschis cu publicul. Carla’s Dreams considera ca trebuie sa lase ca muzica sa ii fie cartea de identitate si prefera anonimatul.

„Masca e un pret pe care il platesc cu drag! E mai usor sa vorbesti cand esti mascat, intr-un fel, dar nu e o lipsa de responsabilitate. Oricum, tot poti fi taxat. In anumite cazuri, ma ajuta sa fiu mai deschis… In Romania, lumea nu e foarte deprinsa sa inteleaga. In anii trecuti, am criticat atitudinea artistilor mari din Romania pentru lipsa lor de asumptie, de riscuri si de investitie in muzica. Inteleg ca asta este ritm natural pentru unii.”, a marturisit acesta, potrivit Wowbiz.

Dupa ce a criticat autoritatile ruse si s-a pronuntat impotriva razboiului din Ucraina, Valerii Meladze a sustinut un concert la o petrecere privata din Sankt Petersburg: „Felicitari, insa nu din toata inima” - FOTO

„Nu este simplu”

In urma cu ceva timp, au circulat zvonuri referitoare la identitatea lui Carla’s Dreams, oamenii sustinand ca l-au surprins fara celebrele picturi pe chip. Cu toate acestea, identitatea artistului a ramas in continuare necunoscuta. Desi se bucura de o libertate mai mare, cantaretul a precizat ca toate vin cu un pret.

„Pentru ca in anonimat, dupa parerea noastra, sunt mai multe plusuri decat minusuri si, atata timp cat libertatea bate complicatiile dictate de aceasta decizie, pozitia noastra o sa ramana neschimbata. (…) Nu este simplu din cauza unui standard in permanenta schimbare a ceea ce inseamna comert. Libertatea, la fel ca expunerea, costa si din moment ce crezi in faptul ca muzica este menita sa fie auzita, iti creezi un standard intern privind cata libertate esti gata sa pierzi in schimbul a ceea ce crezi”, a declarat artistul.

Tot mai multi miliardari si persoane publice din Rusia opteaza pentru o alta cetatenie! Cum isi explica acestia plecarea in masa in Israel - FOTO

Artistul, alaturi de trupa sa, si-au surprins publicul inca de la inceput, iar misterul care dainuie in jurul lor este un plus care i-a ajutat de-a lungul carierei. Carla’s Dreams a spus de mai multe ori ca muzica este mai importanta decat orice imagine si vrea ca mesajul pieselor trupei sa ajunga la public in toata profunzimea lor, fara a fi influentat de aspectul fizic.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie