04.02.2022
Medicul pediatru Mihai Stratulat considera spitalizarea copiilor cu COVID - 19 adesea inutila: „Majoritatea parintilor sunt speriati. Eu le recomand insa sa stea acasa si sa monitorizeze starea copiilor.” - VIDEO

Invitatul emisiunii O Seara Perfecta a fost medicul pediatru Mihai Stratulat. 

Zilnic vedem la stiri despre faptul ca spitalele sunt pline cu copii infectati cu COVID - 19, despre cat de grava e situatia a discutat si medicul invitat. 

S-au indragostit de la prima vedere, iar in scurt timp a cerut-o de sotie. Povestea de dragoste a bloggeritei Katy Black cu sotul ei: „El a asistat la prima nastere, m-a sustinut mult si atunci cred ca m-am convins ca am un barbat adevarat alaturi”. INTERVIU

„Din studiile efectuate pana acum si din experienta comunitatii medicale internationale, cunoastem ca in randul copiilor Omicronul, la fel ca si celelalte tulpini dau mai putine forme grave. Cred ca Delta a fost cea mai agresiva fata de copii. Despre Omicron putem spune ca desi este foarte contagios, nu se dezvolta in forme grave, de aici rezulta si numarul mare de imbolnaviri.” 

Acesta povesteste ca perioada de izolare s-a redus, iar lucrurile incep sa revina la normal: „Acum perioada de izolare este de 5-7 zile, iar daca ai doza de vaccin completa si ai facut Omicron, dar nu mai ai simptome poti reveni la serviciu.” spune expertul.

Sunt impreuna de aproape 17 ani si viseaza sa isi vada nepotii si stranepotii! INTERVIU fara secrete cu Marina si Teodor Carnat: „Abia asteptam sa vedem cum va fi relatia noastra peste 50 de ani”

Acesta le spune de obicei parintilor ca spitalizarea nu este necesara: „Majoritatea parintilor sunt speriati si in acelasi timp si medicul de familie insista ca parintii sa cheme ambulanta si copilul sa fie spitalizati. Eu le recomand insa sa stea acasa si sa monitorizeze starea copiilor.”  

Medicul pediatru a mai adaugat ca spitalele sunt pline cu pacienti care nu prezinta forme grave, iar acest lucru este o practica din Uniunea Sovietica. 

Articole din aceeasi categorie