24.02.2022
Are 14 ani, dar deja stie ce isi doreste de la viata! Catalina Solomac - o tanara artista care te indeamna sa iti urmezi visurile si sa ai incredere in tine: „Vreau sa la demonstrez tuturor oamenilor ca pot face ceva deosebit” - VIDEO

Urmeaza-ti visele, ne indeamna Catalina Solomac, invitata din cadrul emisiunii „O Seara Perfecta”. E foarte tanara si crede in ale ei.

Are 14 ani, este in clasa 8-a si este originara din Chisinau, iar visul sau este: „Vreau sa ajung o artista mare atat in Moldova, cat si peste hotare. Vreau sa demonstrez tuturor ca pot sa imi ating scopurile pe care mi le-am propus. Vreau sa le arat oamenilor ca poti avea incredere in sine si sa faci ceva deosebit. Nu vreau sa arat doar perfectionismul, ci sa vada toti care este partea reala. De exemplu, cand filmez un videoclip, as vrea sa arat oamenilor care sunt emotiile mele pe moment, stresul. Vreau sa le spun tuturor ca trebuie sa-si urmeze visurile, pentru ca trebuie sa o faci”.

Katalina Rusu a implinit 33 de ani! Artista a povestit cum si-a sarbatorit ziua de nastere, dar si care este cea mai mare realizare a sa: „Ieri, de ziua mea, nu am colindat boutique-urile ca sa-mi cumpar haine” - FOTO/VIDEO

De mica, parintii sai au vazut un potential in ea. „Ascultam piesele lui Lady Gaga si dansam si cantam prin casa. Ma simteam ca pe scena”. 

Emilian Cretu a spart gheata! Actorul a confirmat ca Nina si Renato Usatii sunt impreuna: „Ea este foarte fericita alaturi de el, fara glume” - VIDEO

Adora muzica si tot ce este legat de ea. „In prezent, imi place Beyonce, ca are o prestatie scenica foarte frumoasa si are voce foarte frumoasa”. 

Intre timp, Catalina a reusit sa isi lanseze propria piesa si sa filmeze si un videoclip. „Am primit un feedback foarte frumos. Multe persoane imi scriau ca e o piesa foarte motivationala. Aceasta piesa a fost cu un mesaj adanc pentru toti tinerii de varsta mea, pentru a-i ajuta sa se apuce de treaba. Multi copii se tem de critica, chiar cand iesi pe scena de exemplu, vine un val mare de buling. Uneori am si eu aceasta problema. Ma tem uneori sa postez unele chestii, pentru ca ma tem sa nu am hate. Asta este o mare problema, pentru ca tinerii se tem sa isi arate caracterul lor”. 

Noua generatie nu prea poate fara teledon in ziua de astazi, iar Catalina spune ca nu este o exceptie. „Stau destul de mult pe retelele de socializare. Pe Instagram, pe Telegram, Youtube. Urmaresc persoane care incearca sa faca content”. 

Cu toate ca se declara o adolescenta in toata firea, invitata spune ca inca mai are si momente copilaresti. „Pe langa chestiile acestea mature, mai sunt si copilaresti. Uneori prind asa o mica nostalgie, mai ales cand aud cat de mult am crescut, ca nu mai gandesc asa cum gandeam inainte. Ma uit la sora si fratele meu cum se joaca toata ziua si fac chestii prostesti si imi este dor si eu sa fiu asa de mica”. 

Viata ei este mereu la inaltime! S-a indragostit de arta acrobatica la 4 ani si de atunci nu s-a oprit sa faca ceea ce ii place. Afla povestea artistei de circ, Veronica Mereuta: „Este un tempou nebun! Multe spectacole, mult lucru, multa dedicatie.” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie