27.10.2022
Angelina Jolie, vizita surpriza in campusul fiicei sale. Vedeta a facut senzatie printre colegii Zaharei - FOTO

Zahara este fiica Angelinei, adoptata in 2005 si cu care vedeta se intelege de minune.

Actrita a inscris-o pe Zahara de anul acesta la Colegiul Spelman, iar Angelina Jolie s-a aratat atunci foarte emotionata de noua etapa in care a ajuns adolescenta de 17 ani.

In vara aceasta, Angelina a avut ocazia in vara asta sa stea mai mult cu Zahara, care a insotit-o la Roma, unde a filmat, in calitate de regizor, pelicula „Without Blood”.

Dupa ce a nascut 8 copii, relatia cu sotul sau a ramas la fel de pasionala! Ce trucuri foloseste Marina Carnat pentru a pastra flacara iubirii

Superba Angelina Jolie a trecut intr-o alta perioada a vietii, unde o vedem mult mai calda si mai apropiata de copiii sai, in timp ce viata amoroasa pare a fi inexistenta. De asemenea, a semnat pentru un nou proiect maret. Angelina Jolie va fi noua Maria Callas, intr-o pelicula dedicata vietii celebrei mari soprane cu origini grecesti.

In ce relatie este Ion Paladi cu Adriana Ochisanu? Interpretul de muzica populara a facut dezvaluiri sincere despre nasa sa - VIDEO

In urma cu cateva zile, intr-un weekend de sarbatoare la Colegiul Spelman, Angelina Jolie i-a uimit pe toti cu prezenta sa neasteptata in campus. Colegii Zaharei au fost super exaltati de prezenta marii actrite. Studentii s-au strans la eveniment si s-au inghesuit sa se fotografieze cu vedeta sau sa o urmareasca printre standuri, in timp ce socializa cu fiica Zahara.

Angelina Jolie si Zahara au mers la diversele standuri amenajate in campus, iar actrita nu s-a dat in laturi de la a poza alaturi de colegii extaziati ai fiicei sale. Jolie, in varsta de 47 de ani, trece de cativa ani printr-un proces complicat de separare de fostul sau sot, Brad Pitt, pe care aceasta l-a acuzat oficial ca ar fi agresat-o atat pe ea, cat si pe unii dintre cei sase copii pe care ii au.

Zahara a aparut in numeroase fotografii cu Angie asta-vara, caci cele doua obisnuiau sa se delecteze prin magazinele de la Roma, in timp ce Angelina Jolie se afla acolo cu treaba, in calitate de regizor pentru prima sa pelicula.

Angelina Jolie si-a extins familia, in 2005, mai mult la insistentele primului ei copil adoptat, Maddoxx, care, la cei 3 ani cati avea atunci, isi dorea un frate sau o sora din Africa. Zahara era malnutrita si rahitica in Etiopia ei natala, insa, odata adusa acasa, in SUA, si-a revenit complet. Fata s-a acomodat perfect in familia divei, care a trecut ulterior prin dificultati, cand mama naturala a Zaharei, pe care o credeau moarta, traia de fapt si i-a sacait o perioada. Ramane de vazut daca Zahara, dupa ce va deveni adulta, va decide sa ii dea o sansa mamei naturale.

A fost desemnata cea mai sexy femeie din lume in 2022. Margot Robbie - in fruntea clasamentului „Maxim Hot 100” - FOTO

Articole din aceeasi categorie