26.10.2022
A fost desemnata cea mai sexy femeie din lume in 2022. Margot Robbie - in fruntea clasamentului „Maxim Hot 100” - FOTO

Margot Robbie, actrita in varsta de 32 de ani, a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume, aflandu-se pe primul loc in clasamentul „Maxim 100 Hot”, editia din 2022.

Desi multe dintre numele regasite pe lista n-au surprins pe nimeni, au existat, insa, si cateva surprize. Magot Robbie, care se bucura de un succes rasunator la Hollywood, s-a clasat in fruntea topului.

Scandal intre Rita Dakota si Ksenia Sobchak? Ce declaratii a facut interpreta in adresa jurnalistei

Realizatoarea unui podcast, Abbie Chatfield, in varsta de 27 de ani, a ajuns pe locul 10, ceea ce este o surpriza absoluta, intrucat anul trecut s-a aflat pe pozitia 70.

Kylie Minogue s-a regasit, de asemenea, in clasament, ocupand pozitia 86, in timp ce Rebel Wilson s-a clasat pe locul 26.

Tatal si fratele Angelinei Jolie, pozati impreuna dupa cinci ani. Jon Voight si James Haven au avut o relatie dificila - FOTO

Anul trecut, cea mai sexy femeie din lume a fost Teyana Taylor, ea fiind prima femeie de culoare care urca in fruntea listei „Maxim 100 Hot”, editia 2021.

Cantareata in varsta de 30 de ani a devenit celebra dupa ce a facut coregrafia pentru Beyonce, in clipul piesei „Ring The Alarm” din 2006.

Stiai ca dimensiunea umerasului sau textura husei pentru haine conteaza? Afla cum este corect sa-ti depozitezi in garderoba articolele tale vestimentare preferate

Alte staruri care au fost numarul 1 pe lista „Maxim Hot 100” sunt: Jessica Alba, Taylor Swift, Katy Perry, Kate Upton, Lindsay Lohan, Stella Maxwell, Hailey Baldwin si Olivia Culpo.

Articole din aceeasi categorie