26.10.2022
In ce relatie este Ion Paladi cu Adriana Ochisanu? Interpretul de muzica populara a facut dezvaluiri sincere despre nasa sa - VIDEO

Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpretul de muzica populara Ion Paladi. Artistul a vorbit despre ziua sa de nastere, care a avut loc recent. Interpretul a mentionat ca a sarbatorit acasa, alaturi de cei mai dragi oameni. De asemenea, artistul a afirmat ca el nu o numeste nasa pe noua sotie a instrumentistului Corneliu Botgros, Angela. Ion Paladi a spus ca nasa lui va fi mereu Adriana Ochisanu. Mai multe detalii vezi in interviul de mai jos. 

In acest an, Ion Paladi a avut parte de foarte multe evenimente. „Am mai avut evenimente si inainte de pandemie si in timpul pandemiei, dar ca anul asta nu stiu daca am mai avut vreodata. Eu zic ca e de bine. Multumim ca suntem sanatosi si e pace la noi si putem canta pentru publicul nostru drag”.

Chiar daca interpretul este mereu ocupat si munceste, atunci cand are timp liber, el se straduie sa fie alaturi de fiul sau. „Am fost la el la „Toamna de Aur”. A fost foarte frumos, am avut si lacrimi un pic, pentru ca el a cantat o piesa noua, in premiera. E o piesa pe care o vom lansa in curand. E in colaborare cu Orchestra „Lautarii” si maestrul Nicolae Botgros. Nu stiu daca el va merge pe acest drum, insa pentru mine va fi o amintire frumoasa”. 

La fel de frumoase si fara coroane! Vezi cat de mult s-au schimbat castigatoarele titlului „Miss Moldova” din 2005 si pana in prezent - FOTO

Ion Paladi este unul dintre artistii care este foarte prezent pe retelele sociale. „Fanii imi adreseaza multe intrebari. Ma intreaba unde am evenimente, ca sa vina si ei. In general, imi trimit o multime de mesaje, in special oamenii de varsta a doua. Imi trimit floricele, cafelute, raze de soare. Mai ales cand este vreo sarbatoare. Incerc sa le raspund la toti. Am si o persoana care ma ajuta. Nu am un scop de a face bani pe retelele sociale, eu pur si simplu vreau sa ma promovez, sa ma vada lumea”. 

Recent, a fost ziua de nastere a interpretului. „De ziua mea chiar am stat acasa. Ne gandeam sa mergem la un restaurant, sa invitam mai multe persoane. Insa, in ultimile zile inainte de ziua mea, ne-am gandit sa facem acasa, cu cei mai apropiati oameni. Au fost parintii, socrii, finii, fratii, maestrul Nicolae Botgros si Corneliu Botgros cu Angela. A fost o atmosfera de familie, atmosfera foarte calda”. 

Un nou succes pentru fiica actorilor Aliona Triboi si Ghenadie Galca! Micuta Ruxanda a cantat pentru prima data solo la Sala cu Orga: „A fost un nou si emotionant inceput pentru toti” - FOTO/VIDEO

Potrivit artistului, noua sotie a lui Corneliu Botgros a fost binevenita in familia lor. „Noi ii spunem Angela, nu-i spunem nasa. Oricum nasa noastra este Adriana, si asa si va fi. Cu Angela noi ne intelegem foarte bine. Veronica din prima a gasit cu ea limba comuna. Multi le spun ca parca sunt doua surori. Noi des suntem impreuna, si aici, si in strainatate”. 

Cu Adriana Ochisanu interpretul a mentionat ca nu tine legatura. „Din pacate nu tinem legatura cu ea. Asa s-a primit. Noi am vrut si ne-am dorit sa tinem legatura cu ambii, pentru ca asa era frumos si corect. Insa, Adriana cumva s-a distantat de noi. Oricum ea ramane nasa noastra, eu o admir ca interpreta. Important ca ea este fericita si nasul Cornel la fel este fericit”. 

Natalia Barbu - momente de sinceritate! Afla cu ce problema se confrunta interpreta toata viata sa - VIDEO

In ajun de ziua sa de nastere, Ion Paladi a lansat o noua melodie, impreuna cu un videoclip oficial. „De fapt am trei piese si toate sunt filmate, insa nu am timp sa le promovez. Trebuia sa lansez ceva nou de ziua mea. In noiembrie o sa lansez mai multe piese si sper sa am timp sa merg sa le promovez”. 

Articole din aceeasi categorie