13.10.2024
Andreea Marin, fascinată de concertul lui Gabriel Nebunu! Ce impresii a trăit în calitate de prezentatoare a evenimentului aniversar: „În 32 de ani de carieră, rar mi-a fost dat să văd așa ceva…” - VIDEO

Prezentatoarea de peste Prut, Andreea Marin, a fost gazda Concertului Aniversar a lui Gabriel Nebunu. Despre impresiile și emoțiile trăite în cadrul acestui eveniment, a povestit chiar Zâna Surprizelor pe pagina ei de Facebook. 

„Urmărește până la capăt acest video și te asigur ca nu vei regreta! E povestea zilei de ieri trăită de mine la Chișinău, care începe calm și cald, cu primul meu pas în camera de hotel unde mă așteptau surprize plăcute - de la florile minunate, la acea ie brodată cu atâta talent și migală , până la prânzul meu preferat în Moldova, celebra “zeamă” gătită ca la mama acasă - dar continuă cu pregătirile pentru ceea ce avea să fie un show extraordinar, pe care nu îl voi uita o viață, cu o bucurie și o energie nemaiîntâlnită de mine în 32 de ani de carieră!”, a scris Andreea Marin pe online.

Este patologia ce afectează milioane de persoane la nivel mondial! Ce înseamnă tulburarea bipolară, dar și la ce vârstă este diagnosticată cel mai frecvent - VIDEO

De asemenea, prezentatoarea a continuat: „Iată ce pot face împreună peste 4 mii de moldoveni adunați la Arenă în aceeași seară, veniți din toate colțurile lumii pentru că muzica și dorul de casă se împletesc și ne adună împreună, când un artist de seamă, cu har ne cheamă la ceas de sărbătoare! Te va bucura doar să privești această demonstrație de unitate, fericire, entuziasm și iubire față de tradițiile acestui neam! Felicitări, Gabriel Nebunu, artiștilor prieteni și echipei tale! Vă asigur că acest video a luat pulsul unei zile încheiată cu o ispravă de neuitat!”.

Moldoveni din toate colțurile lumii au fost prezenți la concert, iar spectacolul a fost unul pur și simplu unic, a continuat Marin: „Și dacă vă întrebați de ce vedeți atâtea steaguri în sală, de ce Aeroportul a fost plin ochi de moldoveni, atunci aflați că ei au venit pentru o seară memorabilă, din toată lumea: America, India, Canada, Dubai, Ucraina, Belgia, Finlanda, Alaska, Madagascar, Grecia, Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Franța, Olanda, România și, firește, Republica Moldova! Iar spectacolul… jos pălăria”.

Peste 4 mii de spectatori, Andreea Marin în calitate de prezentatoare, dar și multe alte surprize! Imagini spectaculoase de la Concertul Aniversar al lui Gabriel Nebunu - VIDEO

Andreea recunoaște că rar a întâlnit de-a lungul carierei sale concerte atât de spectaculoase:„În 32 de ani de carieră, rar mi-a fost dat să văd așa ceva! Atâta bucurie, dar și lacrimi de profundă emoție, valori ilustrate prin tradiții, cântec și dans: credință, pasiune, iubire, respect, dorință de a trăi frumos și demn. Și o echipa în spatele acestei poveșt, de invidiat! Așa da!”

O petrecere cu mult fast pentru fiica instrumentistului Corneliu Botgros! Cu ce daruri au venit invitații pentru micuța Camelia, dar și ce emoții a avut întreaga familie - VIDEO

„Și dacă vă întrebați motivul pentru care scenariul show-lui a început cu mine în chip de Zâna cea bună, e pentru că totul a fost gândit ca un musical, iar în viața reală, artistul sărbătorit a visat să întâlnească zâna de odinioară, pe care o vedea pe un ecran în alb-negru în satul lui, si ea a însemnat pentru el atunci speranță, inspirație și curaj pentru un viitor mai bun. Ce onoare!”, a adăugat Andreea Marin. 

SURSĂ FOTO/VIDEO: Facebook/ Andreea Marin

Articole din aceeasi categorie