12.10.2024
O petrecere cu mult fast pentru fiica instrumentistului Corneliu Botgros! Cu ce daruri au venit invitații pentru micuța Camelia, dar și ce emoții a avut întreaga familie - VIDEO

O petrecere cu mult roz, daruri și invitați aleși a avut parte Camelia, fiica lui Corneliu și Angela Botgros. Ce emoţii a avut întreaga familie, dar şi cu ce daruri au venit invitaţii, află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă. 

Instrumentistul Corneliu Botgros a spus: „Avem emoții pozitive, suntem în așteptarea începutului evenimentului, la întâmpinarea oamenilor”.

„Avem 7 cumetri, 120 oaspeți. Este cel mai frumos eveniment din viața unui om”, a notat Angela, soția artistului. 

Corneliu şi Angela Botgros au dezvăluit cine a ales numele fetiţei:„Tăticul a ales numele. Prima idee a fost a lui”, a explicat Angela.

La eveniment, Angela şi Camelia au îmbrăcat ţinute asortate: „Este la comadă, brand autohton”.

„Seara a fost plină de voie bună şi distracţie! Familia Botgros a pregătit şi un program artistic spectaculos. În scenă e Orchestra „Lăutarii”, e ceva special pentru oricine. Între timp, o să intervină și Ion Paladi, Ionuț Fulea, Cristi Nucă, Ion Suruceanu, Vali Boghean”, a adăugat Corneliu.

Nicolae Botgros, dirijor al Orchestrei „Lăutarii” a menționat:„Mă simt un om împlinit, sunt momente când plec în România, iar atunci simt dorul de casă”.

De la cumetrie nu a lipsit nici fratele mai mare la Cameliei, Cristi: „Mă simt foarte bine, frumos. Sunt pentru fericirea tatălui meu și al Angelei. Mă bucur că am o surioară mică, un sufelt care mă îndulcește zi de zi”. 

La bucătărie cu Valeria Țurcan! Cum să pregătești cea mai delicioasă salată caldă cu dovleac - VIDEO

Totodată, atunci a fost şi ziua de naştere a lui Ion Paladi: „Două sărbători în una. Suntem fericiți pentru noi și pentru Camelia pentru că, atunci când va crește mare, cu siguranță se va uita la toate interviurile, la fotografiile care vor fi făcute în această seară”.

May be an image of 2 people

Colegi de breaslă, cumetri şi prieteni, invitaţii şi-au făcut rând pe rând apariţia. „Fotbalul, dragostea de sport ne-a unit. Eu în Cornel, am văzut în primul rând cei 14 ani de acasă, mai ales când am văzut melodiile cântate de interpreții noștri”, a spus Ion Suruceanu, interpret. 

De asemenea, artista Lenuța Gheorghiță a povestit:„Cu Corneliu ne leagă o prietenie de peste 30 de ani. El este nașul de botez al copiilor mei”.

May be an image of 3 people and people smiling

Este patologia ce afectează milioane de persoane la nivel mondial! Ce înseamnă tulburarea bipolară, dar și la ce vârstă este diagnosticată cel mai frecvent - VIDEO

„Am fost aleși printre cei 7 nași de botez, ne-au surprins plăcut cumetrii noștri, le mulțumim din suflet pentru această onoare”, a notat Mariana Dobzeu, interpretă.

Bineînţeles, invitaţii au avut grijă să vină cu cele mai alese daruri pentru Camelia.

Cristi Botgros a spus: „Am luat cu fata mea, cu care sunt împreună, niște hăinuțe frumoase, un buchet de flori pentru tata și Angela”.

Deşi Camelia are doar 4 luni, maestru Nicolae Botgros a mărturisit că şi-ar dori ca nepoţica să calce pe urmele familiei Botgros.  „Camelia sper să fie cântareață, de multe ori Corneliu era gata să se despartă de muzică, noi nu știm niciodată ce arată viața”, a spus Nicolae.

SURSA FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie