03.02.2023
Ce dieta tine Anastasia Lazariuc, la 69 de ani. Afla la ce aliment a renuntat aproape complet

Anastasia Lazariuc a dezvaluit ce dieta tine la 69 de ani. Marea artista considera ca frumusetea vine din interior, astfel ca e important ca oamenii sa fie cat mai puri, buni si curati. Despre alimentatia ei, cantareata a dezvaluit ca a renuntat aproape complet la un aliment si consuma foarte multe lichide. Desi nu face sport, se misca foarte mult, iar asta o ajuta sa-si pastreze silueta de invidiat.

Indragita cantareata se lauda cu o silueta ca trasa ca prin inel. Astfel, daca nu i-ai cunoaste varsta reala, cu siguranta nu i-ai da mai mult de 40 de ani. Vedeta a fost inzestrata cu o frumusete aparte, dar considera ca cea din interior este cea mai importanta.

Anastasia Lazariuc arata nemaipomenit la aproape 70 de ani. Este o bunica cocheta, mandra de nepotii sai, baietii pe care fiica ei, Ileana Lazariuc, ii are cu Ion Ion Tiriac, dar si de nepoatele sale, venite din partea fiului. Desi, de-a lungul timpului, a primit multe complimente din partea fanilor, si-a pastrat modestia si sustine ca s-ar bucura daca ar arata si mai bine.

Ce dieta tine Anastasia Lazariuc, la 69 de ani

Intr-un interviu oferit acum cateva luni, Anastasia Lazariuc a povestit ca, din punctul ei de vedere, frumusetea vine din interior. Asadar, artista considera ca, pentru a arata bine, nu e suficient ca oamenii sa foloseasca doar niste creme.

„Nu vad nimic deosebit. M-as bucura daca as putea arata si mai bine. Frumusetea vine din interior. Daca punem numai masti, creme, dorind sa aratam bine, nu se va intampla. Binele vine din noi, din interior, important e sa fim cat mai puri, cat mai buni, cat mai curati, cat mai putin invidiosi. Astea ies la suprafata, trimise de Dumnezeu. Nimic nu se poate schimba. De asemenea, trebuie sa fim si mai toleranti la ce mancam, acum nu mai facem atata efort fizic cum faceau parintii nostri la tara.”, a declarat Anastasia Lazariuc pentru impact.ro.

Doliu in lumea modei! Celebrul creator de moda, Paco Rabanne, s-a stins din viata

Marea artista nu a fost niciodata o gurmanda. Nu i-a placut carnea si nu mai consuma acest aliment aproape deloc, doar la ocazii rare. In schimb, ii plac legumele si bea foarte multe lichide, in special apa.

„Nu am fost gurmanda, nu mi-a placut carnea. Nu pot spune ca nu mananc deloc, dar foarte rar. Atunci cand merg undeva, sa nu creada lumea ca fac fite. Sunt atatea legume acum, cand natura a renascut, incat se pot prepara atatea lucruri bune. De asemenea, trebuie consumate lichide multe, apa este sfanta.”, a continuat ea.

Adelina Pestritu si-a pus botox de ziua ei! Cum arata acum vedeta

Desi nu face sport, Anastasia Lazariuc a recunoscut ca face foarte multa miscare. Cea care o ajuta sa se incarce cu energie este natura.

„Sport nu fac, dar ma misc foarte mult. Ies cu catelusa. Simt nevoia sa merg cat mai mult. Natura te incarca cu energie, atunci cand poti sa sa pui mana pe pomi, sa-i imbratisezi, sa vorbesti cu ei. Totul e viu, totul are viata, fiecare fir de iarba, fiecare frunza, chiar daca nu vorbesc.”, a mai explicat artista.

Articole din aceeasi categorie