05.02.2023
Fiica Madonnei, moment stanjenitor dupa ce a intarziat la o prezentare de moda. A incercat din rasputeri sa se fereasca de fotografi - FOTO/VIDEO

Lourdes, fiica de 26 de ani a Madonnei, a trecut printr-un moment stanjenitor, dupa ce a ajuns tarziu la o prezentare de moda. Acesteia i-a fost refuzat accesul la show pentru ca a ajuns dupa ce s-au inchis usile. Martorii au fost socati, iar unul dintre ei chiar l-a intrebat pe bodyguardul de la usa: „Nu stii cine e?".

Incidentul care a facut-o pe Lourdes Leon sa roseasca si sa nu vrea sa-si arate chipul in fata fotoreporterilor a avut loc la doi ani de cand aceasta devenea una dintre ambasadoarele de imagine ale brandului la a carei prezentare a intarziat. Fata Madonnei a ajuns la show-ul din New York la ora sase fix, chiar atunci cand prezentarea incepea, iar usile erau deja inchise.

Ieri model de succes, astazi cersetoare pe strazi. Iata cum arata acum Loni Willison - FOTO/VIDEO

Momentul a fost surprins de camere si s-a viralizat pe TikTok. Insotita de un prieten, bruneta a stat mai bine de doua minute la baza scarilor pentru a-i convinge pe oamenii de la securitate sa o lase sa intre, fara succes insa.

Imbracata intr-o tinuta din denim, Lourdes a fost nevoita sa se intoarca la masina si sa accepte ca nu poate participa la prezentarea de moda pentru ca nu si-a ocupat locul la timp.

Recent, Lourdes s-a lansat si in muzica. Intr-un interviu acordat celor de la Vogue, tanara a spus: „Oamenii cred ca sunt doar un copil bogat, lipsit de talent, caruia i s-a dat totul, dar nu este asa”.

Valerie Lungu, reactie dupa ce mai multi internauti s-au amuzat pe seama inaltimii ei. Influencerita nu s-a mai abtinut: „Sunt...” - FOTO

Lourdes Leon este fiica Madonnei si a lui Carlos Leon. Cei doi s-au despartit la sapte luni dupa ce s-a nascut Lourdes. In total Madonna are sase copii, doi naturali si patru infiati.

Articole din aceeasi categorie