29.03.2023
Andreea Bostanica, intalnire cu elevii unui liceu din capitala! Ce spune prima invatatoare a interpretei: „A fost o experienta noua” - VIDEO

Imbina studiile la liceu cu muzica si Instagramul. Prima invatatoare a Andreei Bostanica considera ca eleva ei este un exemplu frumos pentru ceilalti copii care ar putea sa se implice si in alte activitati pe langa scoala. Tanara interpreta a mers in vizita la elevii din gimnaziul Adrian Paunescu si le-a vorbit despre succesul pe care l-a obtinut. Cum a fost intampinata Andreea si ce intrebari i-au adresat elevii, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Despre succesul scolar, dar si cum combina Andreea Bostanica scoala cu muzica si vloggingul le-a vorbit copiilor din liceul Andrian Paunescu: „Am o comunitate de oameni care ma urmaresc si sunt alaturi de mine. Vreau sa va multumesc ca sunteti toti astazi aici si mi-ati acordat din pauza voastra, sau din lectia voastra. Fara voi cu siguranta n-as fi avut numarul de urmaritori pe care il am.”

„Daca nu ar fi familia mea, cu siguranta nu as fi nici eu, nu ar fi nimic...” Interpreta Alina Mocanu, o noua premiera muzicala - VIDEO

Andreea a mers prin clase, acolo unde copiii au avut ocazia sa-i adreseze intrebari. Elevii din clasa a patra au ramas uimiti sa o vada pe Andreea care pentru unii reprezinta un idol. Acestia au pregatit si o mica surpriza pentru Andreea, iar la final fiecare si-a dorit o poza si un autograf de la tanara.

„Momentan pe TikTok am cinci milioane, pe Instagram un milion de abonati. Nu pot spune ca toti oamenii care ma urmaresc sunt fanii mei. Am foarte multi oameni care nu sunt de acord cu ceea ce zic si nu le place ce fac eu. Este imposibil sa fii perfecta. Cel mai important este naturaletea.”, a mentionat Bostanica.

Diana Grigor si-a facut un tatuaj nou! Vezi cum arata acesta, dar si ce semnificatie are: „Deciziile mele sunt asumate” - FOTO/VIDEO

Initiativa a venit din partea primei invatatoare a Andreei care considera ca tanara este un exemplu de urmat pentru ceilalti elevi. Aceasta a reusit sa imbine studiile la liceu cu vloggingul si muzica si a obtinut la un succes impresionant: „O activitate relevanta pentru elevii acestui gimnaziu, sa inteleaga cat este de importanta avem un succes. Este important ca copiii sa fie implicati in activitati.”

Gina Pistol, in lacrimi pe Instagram dupa ce a postat din greseala o poza cu chipul fiicei sale: „Regret amarnic...” - FOTO

Emotiile traite alaturi de elevi au fost exact ca la concerte, recunoaste Andreea: „Daca cantam, ma simteam exact ca la ultimul meu concert. Sper ca am reusit sa fac cu toti poze si sper ca a fost interesant pentru ei. A fost o experienta noua.”

Articole din aceeasi categorie