28.03.2023
Diana Grigor si-a facut un tatuaj nou! Vezi cum arata acesta, dar si ce semnificatie are: „Deciziile mele sunt asumate” - FOTO/VIDEO

Dupa ce si-a facut cu ceva timp in urma primul sau tatuaj, Diana a decis sa nu se opreasca la rezultatul obtinut si a plecat din nou la salon pentru a-si infrumuseta corpul.

„Pentru ca data trecuta am ramas multumita de mesterul care mi-a facut primul tatuaj, iarasi am venit la Natalia. Ne pregatim sa facem un nou desen.”, a mentionat Diana Grigor pe pagina sa de Instagram inainte de procedura de tatuare.

De asemenea, interpreta a publicat in mediul online si un video din timpul procedurii. Chiar daca tatuarea nu este una dintre cele mai placute senzatii, Grigor totusi parea extrem de fericita.

Diana Grigor a optat pentru un tatuaj minimalist. Pe zona inferioara a bratului sau i-a fost scris: „Go live”, in traducere din engleza: „Du-te si traieste”.

Doina Danielean - un nou video romantic! Vezi ce mesaje i-au lasat internautii: „Asa zile stau pe un raft special in suflet!” - VIDEO

„Cum credeti, m-am oprit doar la unul? Desigur ca nu. Deciziile mele sunt asumate, bine gandite si toate au o semnificatie importanta pentru mine. Nascute dintr-o intamplare placuta sau mai putin placuta. Dar asta e viata, cu bune si mai putin bune. Important este sa stim sa pretuim fiecare minut din ea.”, a mentionat artista in descrierea unei fotografii in care apare noul tatuaj.

WOW! Netflix in colaborare cu Carla’s Dreams au lansat o piesa inspirata din filmul „Luther: Apus de Soare” - VIDEO

Diana Grigor este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta este foarte activa si pe Instagram, unde are o comunitate de peste 109 mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie