28.03.2023
Gina Pistol, in lacrimi pe Instagram dupa ce a postat din greseala o poza cu chipul fiicei sale: „Regret amarnic...” - FOTO

Gina Pistol a facut o gafa care a facut-o sa planga. Prezentatoarea tv nu i-a aratat pana acum chipul fetitei sale si a lui Smiley, Josephine, in varsta de doi ani, insa a facut-o acum din greseala. Aceasta a postat pe Instagram o imagine pe care a uitat sa o editeze pentru ca fata micutei sa nu fie vizibila.

Intr-un carusel de imagini postat pe Instagram, cu poze din timpul unei plimbari in familie prin natura, s-a strecurat si un instantaneu in care Josephine apare clar, cu fata la vedere, pe umerii celebrului ei tata. Pana acum, atat Gina, cat si Smiley au fost extrem de atenti ca atunci cand impartaseau imagini cu fiica lor aceasta sa fie mereu cu spatele sau cu fata cumva acoperita. Poza a stat doar cateva minute pe internet, insa a fost preluata rapid de presa.

A dat lovitura! Satoshi a lansat piesa „Asta-i Situatia”: „Piesa e hit deja, cel putin in playlistul meu” - VIDEO

Intr-un InstaStory, Gina i-a rugat pe toti sa scoata imaginea sau sa blureze chipul copilului. Printre lacrimi, aceasta a recunoscut ca a postat din neatentie si ca nu a venit inca momentul ca micuta ei de doi ani sa fie vazuta cu totul.

„Imi da fiica-mea intruna servetele pentru ca de 10 minute plang intruna. Plang pentru ca am facut o greseala pe care o regret amarnic. Ii rog pe cei din presa sa blureze chipul fetitei mele. Am postat acea poza din greseala si, pret de cateva minute, a fost pe Instagram, dupa care am sters-o cand am realizat ca e postata si poza aceea. Rugamintea mea este sa blurati chipul copilului pentru ca inca nu consider ca este pregatita sa apara pe platforme online si in publicatii.", a spus Gina.

Diana Grigor si-a facut un tatuaj nou! Vezi cum arata acesta, dar si ce semnificatie are: „Deciziile mele sunt asumate” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie