29.03.2023
„Daca nu ar fi familia mea, cu siguranta nu as fi nici eu, nu ar fi nimic...” Interpreta Alina Mocanu, o noua premiera muzicala - VIDEO

Alina Mocanu a fost invitata in studioul O Seara Perfecta, unde a venit cu o premiera muzicala.

Cantand pana acum muzica usoara, a fost intrebata de ce a ales acum sarba, Alina  a raspuns ca: „Eu sunt cantareata de muzica populara, din start am studiat muzica populara, dar mai cochetez si cu muzica usoara. Pornind de la faptul ca am lansat toamna o hora frumoasa pentru toti moldovenii, pentru toti oamenii veseli si acum zic da sa fac o sarba frumoasa. Eu am lansat doua melodii, o melodie pentru mama, dar astazi am venit sa aduc aceasta sarba atat in studiou cat si pentru toti oamenii care ne asculta.”

„Urmeaza sa fac si videoclip la aceste piese, la vara. Urmeaza sa plec la bastina, eu sunt originara de la sud si sper eu ca reusesc sa fac un videoclip, deoarece aceasta sarba cere. Imi iamginez dansatorii, imi imaginez un camp, dar am mai lasat sa treaca un pic de timp si voi veni neaparat si cu un videoclip pentru ca se cere.”

Doina Danielean - un nou video romantic! Vezi ce mesaje i-au lasat internautii: „Asa zile stau pe un raft special in suflet!” - VIDEO

„Aceste melodii sunt in colaborare cu fratii Stefanet, cu orchestra Fluieras. Pe viitor am iarasi planuri, am in lucru alta melodie, urmeaza planuri marete, urmeaza sa promovez aceste doua melodii pe care le-am lansat. Vreau sa merg si in Romania, deoarece la noi un pic cu promovarea mai schiopatam, pentru ca nu prea avem unde promova muzica populara. Noi ne ciocnim cu un factor nu prea vesel zic eu, fiindca nu avem unde sa promovam muzica noastra si de aceea eu merg fortedes in Romania, deoarece acolo sunt deschise usile si chiar le multumim pentru acest fapt.”

„Evenimente sunt, dar mai putine. Dar iarasi, nu stam, atunci cand este postul sa stii ca eu simt respiro asta. Cand nu prea avem evenimente eu fac ceva, cateva melodii dupa care le promovez in Romani pe la noi pe la evenimente si nu prea se simte. Iata, in Aprilie, se organizeaza cateva filmari pentru sarbatorile Pascale.”

„Nu poti sa devii peste noapte artist, este o munca continua, zi de zi, in care evoluam, in care imi analizez greselile si in care fac ceva ca sa ma ridic tot mai sus.”

WOW! Netflix in colaborare cu Carla’s Dreams au lansat o piesa inspirata din filmul „Luther: Apus de Soare” - VIDEO

„In viitorul apropiat avem evenimente private in Romania, darce tine de filmari si emisiuni, mergem acolo filmam, iar dupa care apar si la noi. Mereu trebuie sa fii prezent atata la emisiuni TV, cat si la radio, evenimente private, deoarece tu nu ai de unde sa stii cine o sa apara in calea ta. E binevenita orice promovare, orice iesire, orice intalnire, nu stii cine te invita.”

„Daca nu ar fi familia mea, cu siguranta nu as fi nici eu, nu ar fi nimic, pentru ca daca nu m-ar sustine, daca nu ar fi sotul meu care este zi de zi alaturi. De unul singur nu prea iti reuseste sa faci familie si cariera. Daca sa reusesti peste tot trebuie sustinere si intelegere.”

Diana Grigor si-a facut un tatuaj nou! Vezi cum arata acesta, dar si ce semnificatie are: „Deciziile mele sunt asumate” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie