01.10.2022
Iti topeste inima! Patrick Hanganu a publicat un video induiosator cu fiul lui - VIDEO

Noptile ii sunt pline, iar diminetile mai dulci de la o vreme. Si asta pentru ca interpretul Patrick Hanganu a devenit tatic. 

Interpretul posteaza deseori imagini cu copilul lui. Intr-un stories recent, Patrick l-a filmat pe micut cum gangureste, fiind mandru de copilul lui. 

Fiind invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, muzicianul a mentionat ca in viata lui a inceput o noua fila, de cand a aparut Patrick Junior.

Ce tine de prenumele copilului, interpretul a spus:„Este numele pe care l-am ales inca cu trei ani inainte de aparitia lui. Sper pe viitor sa fie si cantaret, pentru ca este o profesie frumoasa, o profesie in care bucuri lumea si vreau sa-l vad fericit precum sunt eu. Prenumele pe care i l-am pus este foarte frumos. Multi mi-au spus ca sunt egoist, insa eu mi l-am imaginat cu acest nume. Mereu am vrut ca copilul meu sa fie copia mea”. 

Artistul nu apare des alaturi de mama copilului sau. Insa recent, acestia au aparut impreuna la receptia organizata de ProTV. „Noi nici nu prea avem unde sa aparem impreuna, pentru ca muncim foarte mult. Si eu si ea muncim foarte mult. Noi avem deja o luna de cand avem bona, dar pana acum noi ne randuiam. Eu stateam de dimineata pana seara cu el, iar cand ea venea de la lucru, statea deja ea cu el”.

„Deodata aveam frica, dar apoi cand esti cu el in fata, totul vine de la sine. Eu m-am invatat si sa-l hranesc si sa-l schimb. Totul a venit firesc. Eu chiar in seara cand s-a nascut, l-am schimbat”, a adaugat interpretul. 

Patrick a mentionat ca el si iubita lui sunt deja o familie. „Nunta si toate aceste chestii sunt foarte departe de mine. Eu abordez totul altfel, este mai mult despre a avea grija de omul alaturi de tine. Eu nu ma visez mire, pentru ca am vazut foarte multe nunti cu miri si mirese amarati de oboseala si de chin. Poate pe viitor si voi avea un eveniment oficial, dar cu totul altfel si poate si in alt loc sau in alta tara. Va fi o petrecere cu toti oamenii apropiati”. 

Patrick Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

Articole din aceeasi categorie