31.01.2021
Andra, prima reactie dupa ce Catalin Maruta a anuntat ca au COVID-19: "Suntem bine"

Dupa ce Catalin Maruta a anuntat pe Instagram ca are COVID-19, Andra a tinut sa-si linisteasca fanii postand cateva filmulete si o poza. Artista a lasat de inteles ca toti din familie sunt bine.

Astazi, Catalin Maruta a anuntat public ca a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. „O sa avem o vacanta impreuna, in perioada asta vrand, nevrand. Asta e. Sa stiti ca o sa fim si la emisiune, chiar daca noi va trebui sa stam 14 zile acasa, nu este nicio problema, emisiunea La Maruta continua asa ca eu si echipa mea cu siguranta vom gasi cele mai inedite momente si cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul sa mearga mai departe. Tot ce putem sa va spunem este ca ne simtim bine”, a spus Catalin Maruta pe InstaStory.

Catalin Maruta, confirmat pozitiv cu COVID-19. Primele declaratii ale prezentatorului

Ulterior, Catalin Maruta a mai facut alte postari in care apare alaturi de micuta Eva. “David nu poate sa fie in gasca noastra, el este in gasca cealalta. Eu, mami si Eva intr-o gasca, iar David in alta gasca”, lasand de inteles ca el, Andra si fetita lor au COVID-19, iar David a reusit sa nu contracteze virusul.

Maia Sandu a aparut in storyurile de pe pagina de Instagram a celebrei actrite Jennifer Aniston: „Imputerniceste femeile si schimba lumea.”

Andra Maruta a reactionat si ea pe Instagram, adaugand o poza cu ea alaturi de descrierea: “Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele ? Filme online?  Am tot ce imi trebuie pentru o izolare cu multa relaxare! Aveti grija de voi, dragii mei! Sanatate multa!

De asemenea, a postat si cateva filmulete la InstaStory in care apare alaturi de Eva si Catalin. Intrebata de Catalin cum se simte, artista a raspuns: “Suntem bine!

Lidia Buble, aparitie provocatoare in lenjerie intima. Ce i-au scris fanii cand au vazut-o asa

Sursa foto: Instagram Andra Maruta

Articole din aceeasi categorie