30.01.2021
Lidia Buble, aparitie provocatoare in lenjerie intima. Ce i-au scris fanii cand au vazut-o asa

Lidia Buble se numara printre cele mai atragatoare femei din showbiz-ul romanesc. Cu fiecare postare mai incendiara pe retelele sociale castiga mii de comentarii de apreciere. Bineinteles, uneori se mai alege si cu critici.

In ultimii ani, dar mai ales dupa despartirea de Razvan Simion, Lidia Buble parca s-a reinventat. Artista nu se sfieste sa pozeze in tinute provocatoare, starnind imediat reactii din partea fanilor. Recent, Lidia s-a pozat intr-un body negru, purtand niste manusi care imita pielea de sarpe. Acest lucru a fost sugerat chiar de artista prin cateva emoji, in locul descrierii obisnuite a pozei. 

Irina Rimes s-a mutat cu iubitul ei in Franta. Cum arata apartamentul in care locuiesc: „Pentru mine e un mega entuziasm"

Majoritatea fanilor i-au apreciat postarea, dar au existat si unii mai curiosi, care au atras atentia la formele plinute ale vedetei: ”Esti gravida?”, a intrebat-o un admirator, iar Lidia a raspuns fara ezitare: ”Sunt doar grasa” si a adaugat un omoji care rade cu lacrimi. ”M-as fi bucurat sa vad un bublisor mic, o copie de-a ta”, a continuat conversatia acelasi fan. Nu este prima data cand Lidia le raspunde fanilor cu sinceritate si umor, castigand astfel simpatia celor peste 1,3 milioane de oameni care o urmaresc doar pe Instagram.

Au intrat in piscina si n-au mai tinut cont de nimic. Imagini fierbinti cu Cristiano Ronaldo si iubita fotomodel

Acum cateva zile, vedeta s-a pozat tot in lenjerie intima, intinsa pe chiuveta de la baie, iar imaginea a starnit reactii aprinse. In timp ce unii fani au apreciat indrazneala si i-au scris: ”Ai o eleganta si o finete sublima”, altii au fost mai carcotasi si au comentat astfel: ”Nu stiu ce sa zic... Veta pe chiuveta...”.

Sursa foto: Instagram lidiabuble

Articole din aceeasi categorie