30.01.2021
Catalin Maruta, confirmat pozitiv cu COVID-19. Primele declaratii ale prezentatorului

Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii “La Maruta” de la PRO TV, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Prezentatorul a facut primele declaratii pe pagina sa de Instagram.

Astazi, 30 ianuarie, Catalin Maruta a confirmat pe pagina sa de Instagram ca are COVID-19: "Ce vreme frumoasa, numai buna de vacanta, mai ales ca saptamana viitoare este si vacanta copiilor. Asta este, chiar o sa avem o vacanta impreuna, in perioada asta vrand, nevrand. Asta e. Sa stiti ca o sa fim si la emisiune, chiar daca noi va trebui sa stam 14 zile acasa, nu este nicio problema, emisiunea La Maruta continua asa ca eu si echipa mea cu siguranta vom gasi cele mai inedite momente si cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul sa mearga mai departe. Tot ce putem sa va spunem este ca ne simtim bine. Va multumim pentru mesaje, pentru ganduri si aveti grija: sanatatea pe primul loc. O sa va mai tin la curent.

Maia Sandu a aparut in storyurile de pe pagina de Instagram a celebrei actrite Jennifer Aniston: „Imputerniceste femeile si schimba lumea.”

Articole din aceeasi categorie