30.01.2021
Maia Sandu a aparut in storyurile de pe pagina de Instagram a celebrei actrite Jennifer Aniston: „Imputerniceste femeile si schimba lumea.”

Jennifer Aniston a publicat o serie de Instastoryuri cu femeile care ocupa functii inalte in statele din intreaga lume.

Actrita Jennifer Aniston a dedicat o serie de storyuri pe pagina ei de Instagram, femeilor, care de-a lungul timpului au reusit sa ocupe functii importante in state. „In timp ce lumea a fost distrasa de zgomotul celor rezistenti la schimbare. Schimbarea a avut loc oricum”, a scris vedeta.

In costum de culoare fucsia, palton mov si totusi eleganta. Tinuta pe care Maia Sandu a purtat-o la intalnirea cu presedintele ucrainean, Vladimir Zelenski

Fotografia Maiei Sandu a aparut alaturi de alte femei puternice precum Angela Merkel - Cancelarul federal al Germaniei, Sheikh Hasina - Prim-ministrul Bangladesh-ului, Zuzana Caputova - Presedintele Slovaciei, Tsai Ing-wen - Presedintele Taiwanului si alte personalitati feminine, care s-au remarcat prin inteligenta si implicarea lor politica, pe care le poti vedea in fotografiile de mai jos: 

Jennifer Joanna Aniston este o actrita, regizoare, producatoare de film si femeie de afaceri americana. Ea a cucerit faima internationala pentru rolul lui Rachel Green in sitcom-ul Friends, rol pentru care ea a castigat un premiu Emmy, un Glob de Aur si un premiu Screen Actors Guild Award.

Cat costa setul verde, exact ca la Vladimir Putin, din biroul lui Igor Dodon: "Daca tare vrea eu pot sa caut in Rusia si sa-i daruiesc la ziua de nastere a presedintelui"

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie