22.05.2023
Anatasia Nichita si-a scos la licitatie un tricou! Vezi la ce eveniment grandios a participat sportiva - VIDEO

In acest weekend a avut loc un bal de caritate. Afla mai multe detalii despre acest eveniment dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Intr-o locatie superba, balul de caritate care a fost organizat de Hospice Angelus Moldova, unde organizatorii invita cei mai influenti oameni ai societatii care pot contribui financiar pentru o cauza nobila.

Unul dintre organizatorii acestui eveniment este Cristina Cuciurca, care a marturisit scopul acestui eveniment:„Eu sunt seful vizitator. Evenimentul este la cea de-a 13-a editie si anul asta am decis sa ii oferim un costum nou de green dream sau visul verde. Asa cum vedeti ca totul in jur este imbracat in verde. Scopul evenimentului este de a colecta fonduri pentru a putea sa ne continuam activitatea de prestare de servicii de ingrijiri paleative adresate atat copiilor cat si adultilor care sufera de cancer si alte maladii incurabile. Am reusit in seara asta sa adunam 160 de invitati frumosi la suflet si la chip care au cumparat un bilet, au facut o donatie de valoarea unui bilet si care participa la licitatia cu strigare care urmeaza sa se intample, licitatia fara strigare sau chiar la tombola evenimentului. Am decis cumva sa includem mai multe momente frumoase si interesante pentru ca invitatii sa se simta utili in aceasta seara.”

Emilian Cretu, tot mai inspirat! Actorul a facut o parodie care intr-un timp record a adunat peste 13 mii de aprecieri: „Asa is nuntile in Moldova” - VIDEO

Culoarea care a predominat cel mai mult a fost verdele.„Am ales culoarea verde pentru ca inseamna renastere, delicatete, prosperitate si noi toti cumva am asteptat sa iesim din aceasta hibernare a iernii, sa revenim la primavara si la viata si respectiv sa fim solidari cu cei care din pacate sufera din cauza unui diagnostic necrutator. Iar astfel noi le oferim toata grija si suportul nostru, iar verdele este cumva calea aia deschisa spre bine si frumos. Cei mai receptivi sunt oamenii de afaceri, oamenii de arta, oamenii de cultura, oameni simpli, muncitori a unor companii de top si persoane care se regasesc in acest domeniu.”,a adaugat Cristina.

Printre invitatii serii a fost surprinsa si Anastasia Nichita, care avea la licitatie un tricou cu semnatura ei, luptatoarea a marturisit:„Este primul eveniment de genul dat, dar imi place foarte mult si sper sa ma simt bine, asa ca vom vedea.”

Miley Cyrus pe coperta Vogue: ”Pentru mine conteaza mai mult sanatatea fizica si psihica decat banii”

Cel mai tare dans intre tata si fiica! Vezi ce a publicat Daniela Costetchi pe Instagram: „M-a emotionat pana la lacrimi...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie