22.05.2023
Miley Cyrus pe coperta Vogue: ”Pentru mine conteaza mai mult sanatatea fizica si psihica decat banii”

Autoarea hitului ”I can buy myself flowers” este vedeta lunii iunie de pe coperta editiei britanice Vogue. Cu aceasta ocazie, Miley Cyrus a dezvaluit care ii sunt prioritatile in viata, acum, la 30 de ani.

Miley Cyrus a venit la New York special pentru doua zile interesante cu fotograful si redactorul Vogue. Diva, care locuieste la Los Angeles, a acceptat cu mare bucurie sa fie coperta lunii iunie in editia britanica a reputatei reviste.

Miley Cyrus, stralucitoare pe coperta britanica Vogue (2) jpg

Artista a acceptat sa vorbeasca cu sinceritate despre aspecte din viata sa mai putin stiute. Toate acestea in timp ce hit-ul ”I can buy myself flowers” este din ce in ce mai bine cotat. Miley Cyrus a fost felicitata de insasi Gloria Gaynor, interpreta hitului ”I Will Survive”, un adevarat ever green al muzicii. Gloria Gaynor e de parere ca odata cu melodia ”Flowers” a aparut acel cantec asteptat de toata lumea care sa devina varianta actualizata a lui ”I Will Survive”.

DiCaprio si cele mai frumoase femei din lume, la premiera celui mai asteptat film de la Cannes. Salma Hayek, irezistibila

Cu un timbru mai mult decat special, Miley Cyrus este posibil sa devina noua Gloria Gaynor. Interpreta hitului ”I Will Survive” este foarte impresionata de noua melodie cu care a iesit Miley, venita ca raspuns la despartirea artistei de Liam Hemsworth. Piesa vorbeste despre o despartire devastatoare si despre cum va reusi ea sa isi revina. Nu ne lipsesc nici indiciile, cantecul plin de durere a fost lansat ca un cadou, cu cateva ore inainte de ziua fostului sot Liam Hemsworth.

Superstarul pop Miley Cyrus straluceste pe coperta editiei din iunie 2023 a revistei British Vogue Magazine, realizata de fotograful de moda Steven Meisel. Responsabil cu stilul a fost Edward Enninful, de parul vedetei s-a ocupat Guido Palau, de machiaj Pat McGrath si de unghii Jin Soon Choi.

Iata cateva dintre declaratiile lui Miley Cyrus pentru Vogue: ”Nu sunt o persoana disperata dupa atentie. Am acum 30 de ani. La 20, 21 de ani, ai mai multe de demonstrat. Eu nu sunt parintii mei, eu sunt eu. Multi ani am carat dupa mine sentimente de vina sau rusine, ca adult am fost destul de dur criticata. Si in copilarie am fost, iar acum inteleg ce greseala este aceasta.”, marturiseste Miley Cyrus in Vogue.

”Ma mandresc cu alegerile mele, fac tot ce pot sa ma protejez. Pun sanatatea fizica si psihica inaintea oricarei sume de bani. Mi-am facut timp pentru mine, vreau sa fac ce-mi place, sa stau cu familia si cu prietenii. Ador sa fac miscare, sa mananc bine, sa invat noi moduri de a trai constient, sa ma dedic lucrurilor benefice mie si protocoalelor create special pentru mine”, a spus cu candoare artista, printre altele.

Articole din aceeasi categorie