21.05.2023
Cel mai tare dans intre tata si fiica! Vezi ce a publicat Daniela Costetchi pe Instagram: „M-a emotionat pana la lacrimi...” - VIDEO

Bloggerita Daniela Costetchi a publicat pe pagina sa de Instagram un filmulet in care danseaza intr-un parc din Chisinau alaturi de tatal ei.

Daniela a revenit din Romania acasa, in Republica Moldova si s-a vazut cu oamenii dragi din viata ei, sora si tata. In urma intalnirii, aceasta a publicat un video pe pagina sa de Instagram, in care danseaza cu parintele sau intr-un parc din capitala.

A luat o decizie spontana si nu regreta! Tatiana Koberidze si-a procurat o noua jucarie pe roti: „Am facut-o la 30 de ani!” - VIDEO

„Tata”, a intitulat bloggerita postarea, care intr-un timp record a adunat aproape 20 de mii de aprecieri pe Instagram.

Internautii i-au lasat mesaje de admiratie in rubrica de comentarii a postarii: „Ce dragut, de apreciat”/„M-a emotionat pana la lacrimi, eu pe tatal meu nu-l mai am in viata”/„Crezusem ca ai agatat un baitan din Chisinau, bravo!”, etc.

Sotia lui Patric Hanganu, o mamica stilata si sexy! Vezi cat costa look-ul acesteia - VIDEO

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Aceasta are o fiica pe nume Leila.

Articole din aceeasi categorie