13.12.2022
Anastasia Fotachi - calatorie romantica la Praga alaturi de sotul sau! Vezi cum isi petrec timpul indragostitii - FOTO/VIDEO

Modelul Anastasia Fotachi si sotul sau, omul de afaceri Gabriel Stati au ales sa mearga intr-o vacanta bine-meritata, cat mai departe de rutina si galagia din capitala. 

Drept destinatie, cuplul a ales Praga. Cei doi, insa, nu au mers singuri in vacanta. Alaturi de ei a mers si fratele Anastasiei, Petru. 

Pe pagina sa de Instagram, Anastasia, in varsta de 27 de ani, a publicat o serie de filmulete si fotografii din calatoria sa. 

Prima Dragoste - o Mica Sirena contemporana! Interpreta a aparut total diferita in noul sau videoclip: „Vroiam sa povestesc cumva si prin imagine adevarata istorie a piesei” - VIDEO

Acestia au mers la Muzeul National din Praga, unde au vazut o multime de lucruri nemaipomenite. De asemenea, s-au plimbat prin centrul capitalei si au giustat din deliciile traditionale ale acestui oras.

Pentru iesirea in oras, Anastasia a optat pentru o tinuta in primul rand calduroasa si comoda. Aceasta a imbracat un pulover sur, o pereche de blugi bej si desigur, o blana naturala. Drept accesorii, tanara a optat pentru o geanta marca Louis Vuitton, manusi negre si o caciula alba.  

Fiul lui Pavel Stratan a implinit 14 ani! Vezi cum Cleopatra si-a felicitat fratele: „Sunt foarte mandra de tine!” - FOTO

Spre seara, Anastasia, Gabriel si Petru au mers intr-un restaurant local, unde s-au delectat cu cele mai selecte bucate. 

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015. Aceasta este casatorita cu omul de afaceri Gabriel Stati.

Victorie pentru Moldova! Luptatoarele Anastasia Nichita si Irina Ringaci au obtinut victorie la Cupa Mondiala din SUA - FOTO

Articole din aceeasi categorie