13.12.2022
Prima Dragoste - o Mica Sirena contemporana! Interpreta a aparut total diferita in noul sau videoclip: „Vroiam sa povestesc cumva si prin imagine adevarata istorie a piesei” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata Alexandra Cebotar, cunoscuta dupa numele sau de scena Prima Dragoste. Aceasta si-a interpretat live noua sa melodie, recent lansata, care se numeste „Te frigi”.

„Cand se poate de cantat live, o fac. Mi-am pus asa un scop, sa cant live. E si pentru mine o practica si imi place asa mie. De fiecare data simt aceasta piesa ca din nou”, a spus Prima Dragoste. 

La emisiune, Alexandra a venit in stilul sau obisnuit, ceea ce nu putem spune despre videoclipul piesei sale noi, unde ea apare total diferita. „Am avut o echipa foarte buna. A fost de fapt prima data cand am lucrat impreuna. A fost o echipa micuta, insa munca a fost enorma. Am avut un buget extrem de mic, insa am facut asa o bogatie vizuala”. 

Victorie pentru Moldova! Luptatoarele Anastasia Nichita si Irina Ringaci au obtinut victorie la Cupa Mondiala din SUA - FOTO

Prima idee a clipului a fost alta, intr-o alta directie. „Vroiam sa povestesc cumva si prin imagine adevarata istorie a piesei. Dar, afland pe urma ce buget avem, managerul meu a venit cu o idee. Mi-a zis ca sunt ca mica sirena, ca am si eu par roscat si am elemente care suna marin in piesa. Si eu, fara ca sa-i fac pe plac, i-am zis ca acesta chiar e desenele meu animat preferat din copilarie. Am facut costumele pana la 4 dimineata, impreuna. Iar la 6 am inceput filmarile”. 

„Uite, eu nu cred ca toata viata voi fi pe acelasi stil. Poate azi sunt eleganta, maine ma imbrac mai baietos. Inca nu sunt decisa pe o directie clara. Am avut o discutie mai detaliata cu Ramona, pe tema „cum arat eu” si am zis ca vom face cateva schimbari. Cred ca periodic voi fi mai domnisorica. In viata eu sunt eu, si la emisiuni eu tot vin cum vreau. Eu sunt tanara, inca ma caut”, a explicat tanara. 

Aceasta piesa este o dedicatie celui care „i-a fript inima”. „Piesa asta exista deja de jumatate de an. I-am cantat-o. Am cantat-o impreuna, am cantat-o pe scena. A fost compusa demult si lasata acolo pe raft. Am avut o pauza destul de mare in care nu am inregistrat nimic. Si cand m-am intors la Bucuresti, am mers imediat in studio si am inregistrat piesa. Am lasat primele inregistrari, ca sa pastram oboseala si raguseala din voce”. 

In prezent, Alexandra este si la Bucuresti, si la Chisinau. „Asa nu obosesti de oamenii de jur, nu te plictisesti. Cand sunt la Bucuresti si simt ca nu mai vreau sa stau acolo, vin acasa, si invers. Recomand”. 

Anastasia Iacub - imagini de arhiva pe pagina sa de Instagram! Vezi cum arata Miss Moldova 2015 in copilarie - FOTO/VIDEO

Pentru Prima Dragoste, acest an a fost: „Foarte plin emotional pentru mine cel putin. A fost plin de chestii atat frumoase, cat si mai putin frumoase si sincer, nu regret absolut nimic ce s-a intamplat in viata mea, ba dimpotriva sunt recunoscatoare sortii pentru tot ce am simtit si am primit. Si imi doresc ca anul viitor sa-mi dea un sut mai puternic in spate, ca sa fac un pas inainte. Vreau sa merg ferm si increzut inainte”. 

Articole din aceeasi categorie