13.12.2022
Fiul lui Pavel Stratan a implinit 14 ani! Vezi cum Cleopatra si-a felicitat fratele: „Sunt foarte mandra de tine!” - FOTO

Astazi, tanarul interpret din Republica Moldova, Cezar Stratan isi sarbatoreste ziua sa de nastere. Si, cu aceasta ocazie, sora sa, Cleopatra Stratan l-a felicitat pe retelele sociale. 

Cleopatra Stratan a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie in care apare alaturi de fratele ei. In imagine se poate observa cat de mult a crescut Cezar.

In descrierea postarii Cleopatra a mentionat:„La mult ani fratiorul meu iubit! Nici nu-mi vine sa cred cat de mare esti deja si sunt foarte mandra de tine! Sa fii sanatos si sa ai parte doar de momente unice si speciale in viata ta! Te iubesc mult si sa stii ca voi fi mereu aici pentru tine!”. 

Prima Dragoste - o Mica Sirena contemporana! Interpreta a aparut total diferita in noul sau videoclip: „Vroiam sa povestesc cumva si prin imagine adevarata istorie a piesei” - VIDEO

In cateva minute, fotografia a adunat peste o mie de aprecieri si multe comentarii. 

„La multi ani fericiti!”, „La multi ani binecuvantati!”, „La multi ani Cezar, sanatate si fericire”, „La multi ani fratelui tau”, „La multi ani fericiti si sanatosi”,au scris urmaritorii virtuali ai artistei. 

Cezar Stratan este un interpret din Republica Moldova nascut pe 13 decembrie 2008. Printre piesele sale se numara:„Alta data”, „Nota de tacere”, „Mami”.

O petrecere plina de tinute elegante si sclipici! Brandul autohton Georgette a organizat o sarbatoare frumoasa, unde toate invitatele au avut ocazia de a proba cele mai stralucitoare piese vestimentare - VIDEO

Articole din aceeasi categorie