12.12.2022
Victorie pentru Moldova! Luptatoarele Anastasia Nichita si Irina Ringaci au obtinut victorie la Cupa Mondiala din SUA - FOTO

Luptatoarele Anastasia Nichita si Irina Ringaci au obtinut victorii in cele doua meciuri sustinute fiecare la Cupa Mondiala din Statele Unite, a fost anuntat pe site-ul oficial al Comitetului National Olimpic si Sportiv. 

Anastasia le-a invins pe Qi Zhang si Lexie Rena Basham, iar Irina a dispus pe Feng Zhou si Solin Nicole Piearcy.

Curaj nebun! Ilie si Tatiana Maxian au inotat printre rechini. Vezi ce imagini au publicat sotii pe retelele de socializare - VIDEO

Luptatoarele din Republica Moldova participa in premiera la o competitie de un astfel de format. La realizarea performantelor sportivelor au contribuit antrenorii Lotului National de Lupte feminine Tudor Carlan, Andrei Chiperi, Petru Chiperi si Anatol Guidea.

In mediul online, Anastasia Nichita a scris un mesaj in care a vorbit despre succesul pe care l-a obtinut: „O noua experienta pentru mine! Bucuroasa sa reprezint echipa UWW si sa castig fete din cele mai puternice tari ale lumii (China,USA)! Din pacate castigul meu nu a fost destul pentru a lupta in finala cupei mondiale. Oricum cred ca echipa noastra a facut treaba buna si fiecare dintre noi va pleca acasa cu experiente noi! Va multumesc mult la toti pentru sustinere si ganduri bune.”

„Aventura Americana 2022 a luat sfirsit! Am concluzionat trei lucruri importante. Avem cele mai talentate si titrate sportive ale Moldovei din toate timpurile, ampioanele Mondiale Nichita Anastasia si Irina Ringaci. Luptatorii sunt cei mai uniti si prietenosi si sunt o adevarata mare familie. Conationalii nostri sunt foarte muncitori, marinimosi si cumsecade! Ei reusesc lucruri frumoase peste hotarele tarii! Mandru de voi, dragii mei.”, a mentionat pe pagina sa de Facebook, secretarul de Stat pentru Tineret si Sport la Ministerul Educatiei si Cercetarii al Republicii Moldova, Ivan Gheorghiu.

Dupa divort, Gisele Bundchen a fost surprinsa la Miami! Vezi cum se distreaza supermodelul - FOTO

Articole din aceeasi categorie