21.09.2022
Vedeta TikTok-ului, Dina Saeva a raspuns la cea mai populara intrebare a urmaritorilor sai. Vedeta a recunoscut daca se afla in prezent intr-o relatie: „Este o experienta noua pentru mine”

Vedeta TikTok-ului, Dina Saeva uneori isi multumeste urmaritorii sai cu raspunsuri la cele mai provocatoare intrebari. Si cele mai populare intrebari sunt, desigur, legate de viata sa personala.

Asadar, cand tanara a fost intrebata daca are un iubit, aceasta nu a stat mult pe ganduri si a spus sincer ca nu are: „Acum sunt intr-o relatie cu mine”, a recunoscut Dina. „Este o experienta noua pentru mine, pentru ca am fost intr-o relatie de lunga durata anterior”. 

A inceput o noua fila in viata lui Patrick Hanganu! Chiar daca sunt deja o familie, interpretul a recunoscut ca el si iubita lui nu se vad in calitate de miri: „Eu abordez totul altfel” - VIDEO

Saeva considera ca fiecare persoana trebuie sa treaca prin „singuratate constienta”. Potrivit ei, acest lucru o sa va ajute sa va intelegeti mai bine pe voi, dorintele, obiectivele voastre si o sa va indrepte mai repede spre indeplinirea acestora. 

Agata Mutsenietse a vorbit pentru prima data despre nunta fostului sau sot, Pavel Priluchnii: „Stiam de relatia lor, dar nu m-am asteptat ca...”

„Singuratatea constienta” a lui Saeva are loc la Dubai. Acolo ea are grija de sora sa mai mica, care studiaza la o scoala locala, precum si se autodezvolta. „Acum nu pot trai nici o zi fara noi cunostinte si noi descoperiri”, spune tanara. „Intotdeauna vreau sa studiez ceva, sa lucrez asupra mea si, in general, sa petrec timpul util”. 

Articole din aceeasi categorie