21.09.2022
Serghei Burunov a fost internat de urgenta la spital. Actorul rus are COVID-19

Artistul in varsta de 45 de ani a fost transportat la spital ieri, 20 septembrie. Vedeta are urmatoarele simptome: tuse cu flegma, dificultati de respiratie, dureri in gat, dureri de muschi si articulatii.

Sursele mentioneaza ca actorul a inceput sa se simta rau pe 14 si si-a facut imediat un test pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv. In ciuda acestui fapt, actorul a ramas acasa in autoizolare si a inceput un tratament simptomatic. Insa, ulterior starea lui s-a inrautatit. Acum, actorul este supus unor examinari, in urma carora se va lua o decizie cu privire la terapia ulterioara. 

Interpreta Grimes a publicat o fotografie rara cu fiica sa si a lui Elon Musk. Vezi cat de mult a crescut Y - FOTO

Dupa cum se cunoaste, inainte de spitalizarea lui Burunov, datele tomografiei computerizate au aratat ca totul este in ordine cu plamanii lui. 

Jurnalistii au reusit sa-l telefoneze pe Serghei si au aflat cum se simte acesta. Actorul nu a negat ca face acum un tratament, insa a remarcat ca nu exista motive de ingrijorare. „Da, am fost internat in spital, totul este in regula cu mine”, a spus Burunov. 

„Cel mai umilitor moment din viata mea”: Margot Robbie a recunoscut ca a ramas cu impresii urate dupa filmarile „Barbie”

Artistul a castigat popularitate datorita serialului „Politist s Rubliovki”. Serghei a mai jucat in „Domashnii arest”, „Poslednii bogatiri” si „Sodernjanki”. Printre altele, vedeta este si actor de dublare - acesta a dublat vocea lui Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Matt Damon si Adam Sandler. 

Articole din aceeasi categorie