09.01.2024
Ana Cernicova a trecut testul soacrei sale? Ce a pus-o sa faca mama lui Catalin Lungu - VIDEO

Zapada de aseara a fost un motiv bun ca soacrele sa-si puna la treaba nurorile. Vezi in articolul de mai jos ce a fost provocata sa faca soprana, Ana Cernicova de catre soacra ei.

Pe pagina sa de Instagram, Ana Cernicova a publicat cateva secvente comice in care mama soacra o punea la treaba. 

Trei ani a suferit de depresie! Aliona Moon, dezvaluiri sincere: „Aveam o depresie grava, dar nu imi dadeam seama de asta” - VIDEO

Intr-un InstaStory, Ana Cernicova curata zapada din curte, iar mama soacra spunea: „Mai repede, mai repede, ca de altfel vine zapada inapoi. Nu vezi ca iti vine zapada in fata, intoarce-te cu spatele si misca-te mai repede”.

Intr-un alt story alaturi de mama sa era si actorul, Catalin Lungu. Cei doi o priveau pe soprana si ii dadeau unele indicatii.

Mariana Josan incepe o viata noua! Jurnalista s-a mutat impreuna cu fiica ei la Brasov, dupa divortul de Gabi Marcu: „Pe fond de stres...” - FOTO

Ana Cernicova este una dintre cele mai cunoscute si apreciate soprane de la noi din tara. Ea a fost casatorita cu Valentin Uzun si este mama unei fetite pe nume Amelia.

Cornelia Stefanet si fiica sa si-au emotionat fanii cu un remake al piesei „Mama, spune-mi" de Karmen Minune: „Am avut piele de gaina si lacrimi” - VIDEO

La 1 ianuarie 2023 , interpreta a postat un stories in care a aparut alaturi de Catalin si ea isi arata inelul de logodna.

Articole din aceeasi categorie