09.01.2024
Trei ani a suferit de depresie! Aliona Moon, dezvaluiri sincere: „Aveam o depresie grava, dar nu imi dadeam seama de asta” - VIDEO

Recent, interpreta Aliona Moon a fost invitata in cadrul podcastului „Sincer cu tine” al Zinei Bivol.

In cadrul interviului, Moon a povestit din ce motiv a lipsit o perioada din spatiul public, cat a durat recuperarea, dar si despre depresie. De asemenea, interpreta a dezvaluit de ce nu a acceptat sa cante la concerte si evenimente mondene cativa ani.

„Pur si simplu nu acceptam sa merg, nu agumentam, nu dadeam detalii. Eram omul care orice s-ar fi intamplat, nu dadeam detalii. Acum am inceput sa lucrez in directia asta. Eu am ramas cu problema mea, acasa la mine si acolo ma clarificam eu singura cu ea. Pur si simplu nu acceptam sa merg, mai ales sa cant, atata timp cat preferam sa cant live. Am incetat sa merg la concerte, sa merg la evenimente mondene”, a mentionat Aliona Moon despre decizia de a nu mai aparea in spatiul public.

Mariana Josan incepe o viata noua! Jurnalista s-a mutat impreuna cu fiica ei la Brasov, dupa divortul de Gabi Marcu: „Pe fond de stres...” - FOTO

Totodata, vedeta de la noi a recunoscut ca s-a confruntat cu depresia, insa nu a vrut in acea perioada din viata sa-si recunoasca ei siesi acest lucru.

„El (sotul Alionei) m-a facut sa inteleg ca am avut depresie. Acum am 34 de ani si atunci cand am crescut nu era termenul despresie. Nu se discutau astfel de chestii. Sotul meu mi-a spus: „Nu crezi ca ai despresie?”. Aveam o depresie grava, dar nu imi dadeam seama de asta. Mereu vad lumina din capatul tunelului... Iti dai seama, 3 ani sa stai si sa te scoti dintr-o chestie despre care nici macar nu stii ce e”, a marturisit Aliona Moon.

Vezi podcastul integral mai jos:

Aliona Moon, pe numele adevarat Aliona Munteanu este o cantareata moldoveanca. Ea a reprezentat Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2013 cu piesa O mie si a obtinut locul 11, cu 71 de puncte.

Cornelia Stefanet si fiica sa si-au emotionat fanii cu un remake al piesei „Mama, spune-mi" de Karmen Minune: „Am avut piele de gaina si lacrimi” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie