09.01.2024
Cornelia Stefanet si fiica sa si-au emotionat fanii cu un remake al piesei „Mama, spune-mi" de Karmen Minune: „Am avut piele de gaina si lacrimi” - VIDEO

Cornelia Stefanet si fiica sa si-au bucurat fanii cu un duet de exceptie. Vezi in articolul de mai jos cate de bine suna refrenul piesei interpretat de ecle doua.

„Despre relatia speciala mama-fiica transmitem prin acest #live "Mama, spune-mi" (cover) @karmen. Eticheteaza in comentariu persoana speciala din viata ta, mama, copilul si spune-i cat de mult tii la ea”, a mentionat Cornelia in descrierea filmuletului facut public pe social media.

In doar doua zile de la publicarea pe online, piesa a adunat peste 2 mii de aprecieri din partea internautilor, dar si sute de comentarii.

Ionel Istrati asemanat cu un artist international! Afla cu cine, dar si ce incident neplacut i s-a intamplat - FOTO

„Emotionant!! Cat talent...”, „Sunteti doua superbe talentate....parca incet, incet, Alexandra va intrece deja la talent”, „Emotionant, inaltator, sublim! Sunteti minunate! Va ador! Am avut piele de gaina si lacrimi”, „Fara cuvinte…”, sunt cateva dintre mesajele pe care le-au primit cele doua.

Cornelia este o interpreta din Moldova. Aceasta e casatorita cu Marcel Stefanet si impreuna ei reprezinta unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul moldovenesc. Acestia si-au unit destinele in 2011. Sotii o cresc impreuna pe micuta Alexandra, in varsta de 8 ani. 

Mariana Josan incepe o viata noua! Jurnalista s-a mutat impreuna cu fiica ei la Brasov, dupa divortul de Gabi Marcu: „Pe fond de stres...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie