09.01.2024
Mariana Josan incepe o viata noua! Jurnalista s-a mutat impreuna cu fiica ei la Brasov, dupa divortul de Gabi Marcu: „Pe fond de stres...” - FOTO

Pe contul ei de Instagram, acolo unde este urmarita de aproape 20 de mii de abonati, Mariana a povestit ca a decis sa se mute impreuna cu fetita ei in Romania, mai exact, la Brasov.

In descrierea unui filmulet aceasta a si dezvaluit ca fiica ei deja frecventeaza scoala: „Iar astazi, Miroslava a mers deja la ore”.

Pentru ca perioada de acomodare sa treaca mai rapid, Mariana Josan gaseste tot felul de activitati pe care sa le faca impreuna cu copilul ei. Spre exemplu, recent, jurnalista a mers la schi, la Poiana Brasov. „Daca e talentat copilul asta, e talentat in toate. Ieri a mai dat o tura cu schiurile”, a spus Josan.

Totodata,  intr-un alt InstaStory, jurnalista si influencerita a marturisit ca tenul ei sufera mult dupa divort, din cauza stresului.

„Tare mai sufera tenul meu, pe fond de stres. Sper la o minune”, a scris Mariana.

Marinela Bezer - lipsita de inhibitii! Vezi cum a pozat bloggerita in zapada: „Ianuarie promite sa fie cel mai palpitant inceput al oricarui an” - FOTO/VIDEO

Despre divortul celor doi jurnalisti a devenit cunoscut atunci cand prima sotie a lui Gabi Marcu, specialista in PR, Cristina Evtodii a publicat pe online a fotografie comuna cu Mariana Josan.

Evtodii a lasat atunci si un mesaj. Aceasta a afirmat: „Se zice ca mercurul retrograd aduce fostii, dar nimeni nu a spus ca in retrograd se poat aduna si fostele fostului”.

Gabi Marcu si Cristina Evtodii au fost casatoriti aproape 3 ani, iar divortul lor din 2019 a socat showbizul moldovenesc.

Ionel Istrati asemanat cu un artist international! Afla cu cine, dar si ce incident neplacut i s-a intamplat - FOTO

In vara anului 2021, Gabi Marcu a cerut-o in casatorie pe Mariana, iar in 2022, Gabi s-a recasatorit cu prezentatoarea Radio.

Articole din aceeasi categorie