21.06.2022
Ana Beregoi a absolvit gimnaziul! Ce tinuta a purtat interpreta la balul de Absolvire: „Voi sunteti ca o familie, impreuna am crescut 9 ani” - FOTO

Recent, sora Iulianei Beregoi, Ana, a finalizat clasa a 9-a si cu aceasta ocazie tanara a sarbatorit in cadrul traditionalul bal de absolvire.

Ana a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie de la evenimen, in care sunt prezenti colegii sai si profesorii.

„Au trecut deja 9 ani impreuna si uite ca a venit timpul ca drumurile noastre sa se desparta, fiecare pe calea lui. Sa stiti ca daca nu mereu am fost atat de apropiati, eu tot v-am simtit aproape. Sunt foarte fericita ca am facut atatea amintiri de neuitat. Poate nu am fost cea mai perfecta clasa, am facut multe nebunii, am chiulit, am zburdat, dar voi tot ramaneti clasa perfecta pentru mine. Voi sunteti ca o familie, impreuna am crescut si dupa 9 ani fiecare cu drumul lui. Cineva ramane in liceu, cineva pleaca la colegiu. Sa stiti ca va urez succes in ceea ce vreti sa deveniti , si sa stiti ca va iubesc! Sper ca aceste drumuri care ne despart sa gaseasca o cale sa ne reuneasca intr o buna zi.”, a scris artista in descrierea fotografiilor.

Foarte emotionant! Travis Scott a publicat o imagine rara cu Kylie Jenner - FOTO

De asemenea Ana a postat si cateva imagini cu look-ul pentru care a optat in acea seara. Tanara a purtat o rochie neagra din catifea, mulata pe corp si o pereche de botine de aceeasi culoare.

„Superba.”, „Felicitari Scumpa!”, „Frumusete rara.”, „Frumoasa tinita.”, au scris cativa inernauti in sectiunea de comentarii a fotografiilor.

Asteptarile Selenei Gomez in ceea ce priveste viitorul ei partener au crescut dupa ce i-a cunoscut pe acesti doi mari actori - FOTO

Ana Beregoi este o interpreta si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta are o comunitate de aproape 600 de mii de abonati pe Instagram.

„De ati sti cat ma stradui sa evit terenurile de joaca”! Ce mesaj le transmite Ludmila Adamciuc persoanelor care critica comportamentul Copiilor Soarelui

Articole din aceeasi categorie