21.06.2022
Asteptarile Selenei Gomez in ceea ce priveste viitorul ei partener au crescut dupa ce i-a cunoscut pe acesti doi mari actori - FOTO

Selena Gomez are mari asteptari in ceea ce priveste viitorul ei partener. Artista americana a dezvaluit ca dupa ce i-a cunoscut pe doi dintre cei mai mari indragiti actori din lume si a avut ocazia sa lucreze cu ei totul s-a schimbat. Martin Short si Steve Martin sunt domnii perfecti si au ridicat enorm stacheta cand vine vorba despre calitatile pe care trebuie sa le aiba un barbat.

In timpul unei mese rotunde organizate de The Hollywood Reporter, Selena a vorbit despre colegii ei Steve Martin si Martin Short si despre cum acestia i-au sporit asteptarile legate de un posibil partener.

„A fi in preajma a doi domni adevarati – pentru ca asta sunt, niste gentlemen foarte dulci, amabili, amuzanti si uneori anormali - este cel mai bun lucru, am invatat atat de multe”, a impartasit ea. „Si asteptarile mele cand vine vorba de un barbat, sa fiu sincera, sau orice om, s-au schimbat, trebuie sa fie la fel de decent ca aceste doua fiinte minunate.”

„De ati sti cat ma stradui sa evit terenurile de joaca”! Ce mesaj le transmite Ludmila Adamciuc persoanelor care critica comportamentul Copiilor Soarelui

„Ei fac asta de cu mult inainte de a ma naste eu si sunt cei cei mai amabili oameni.”, a concluzionat ea.

Selena, Steve si Martin joaca impreuna in serialul „Only Murders in the Building”, pe care actrita in varsta de 29 de ani l-a promovat recent la Jimmy Kimmel Live, in Los Angeles.

Gomez a stralucit intr-o rochie verde, foarte sic, ce i-a subliniat silueta.

Are o noua relatie de dragoste! Ce se stie despre iubitul lui Khloe Kardashian

Articole din aceeasi categorie