21.06.2022
Foarte emotionant! Travis Scott a publicat o imagine rara cu Kylie Jenner - FOTO

Kylie Jenner si Travis Scott isi protejeaza cu mare grija viata personala si relatia. Vedetele practic deloc nu vorbesc in public despre relatia lor si foarte rar posteaza fotografii unde sunt impreuna. Cu toate acestea, uneori cei doi totusi le arata fanilor imagini emotionante. 

Recent, in multe tari a fost sarbatorita Ziua Internationala a Tatalui. Si, fireste ca, Kylie si-a felicitat iubitul cu aceasta ocazie. Ea a postat pe retelele de socializare un cadru emotionant in care Travis sta intins pe pat cu cei doi copii a lor, care dormeau langa el.

Angelina Jolie a celebrat Ziua Mondiala a Refugiatilor. Mesajul postat de actrita pe retelele sociale

Rapperul a decis sa nu ramana in urma si a postat si el o imagine draguta cu Kylie. In imagine, o vedem pe vedeta cum pregateste cina in bucatarie. Este de remarcat faptul ca, chiar si fiind acasa, vedeta nu uita sa arate stilata. In fotografie Kylie apare intr-un maioul alb si blugi tie-dye. 

Kate Middleton, spectaculoasa in buline, intr-o rochie aproape identica cu cea a lui Lady Diana

Pe 2 februarie, Kylie Jenner si Travis Scott au devenit parinti pentru a doua oara. Vedetele au un fiu, pe care l-au numit la inceput Wolf, dar dupa un timp i-au schimbat numele bebelusului.

Articole din aceeasi categorie